Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 02. 14:17, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

HVG Állásbörze: állásajánlatokkal, ötletes játékokkal, tanácsadással és 50%-os utazási kedvezménnyel várja az érdeklődőket

HVG Állásbörze: állásajánlatokkal, ötletes játékokkal, tanácsadással és 50%-os utazási kedvezménnyel várja az érdeklődőket

A HVG Állásbörzén a MÁV-csoport saját standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat, a MÁV-START pedig idén is 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a látogatóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Keleti és Nyugati pályaudvarra, Kelenföld és Zugló állomásokra, illetve 2-án és 3-án a Déli pályaudvarra (a Déli 4-étől két hétig zárva lesz).

Október 3–4-én már huszonkettedik alkalommal rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban, a Papp László Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.). Magyarország egyik legjelentősebb karrierrendezvényén – külön standdal és számos állásajánlattal – a MÁV-csoport is jelen lesz, az érdeklődők részt vehetnek karrierépítést segítő programokon, előadásokon és személyes tanácsadáson, de a vasúttársaság ajándékokkal és interaktív játékokkal is várja őket. (A tavaly kiállító több mint kétszáz cég közül a MÁV-csoport nyerte el az állásbörze „Legötletesebb aktivitás” díját.) Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen – 3-án 10 és 19 óra, 4-én 10 és 17 óra között – vagy a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon jelentkezhetnek.

A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, több szakterületre toboroz munkatársakat; diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt vár standjánál. A vállalat hosszú távon számít leendő kollégáira, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja, de utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt, határozatlan idejű munkaszerződést és változatos elemekből álló béren kívüli juttatást is kínál.
A HVG Állásbörzén való részvétel ingyenes, de a hvgallasborze.hu/regisztracio oldalon mindenképpen regisztrálni kell. Az eseményre látogatóknak a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz meg kell fizetni a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra pedig a felárat. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 2-án kezdhető meg; a visszautazást legkésőbb október 5-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes. A menetjegyek lebélyegzésére a Sportaréna bejáratánál lévő mobilpénztárnál van lehetőség október 3-án 10 és 19 óra, illetve október 4-én 10 és 17 óra között. Ennek elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Az utasok a kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről bővebben a vasúttársaság honlapján (http://www.mavcsoport.hu) tájékozódhatnak, vagy a MÁVDIREKT +36 (1) 3-49-49-49-es telefonszámán kérhetnek további felvilágosítást. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból pedig a +36 (70) 499 4999-es számot hívhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.