Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Szeptember 30. 10:20, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

HVG Állásbörzén várja az érdeklődőket a MÁV

HVG Állásbörzén várja az érdeklődőket a MÁV

A HVG Állásbörzén a MÁV saját standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat, a MÁV-START pedig idén is 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a látogatóknak október 2-3. között.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, Kelenföld és Zugló állomásokra.

Október 2-tól 3-ig immár huszonötödik alkalommal rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban, a Papp László Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.). Magyarország egyik legjelentősebb karrierrendezvényén – külön standdal és számos állásajánlattal – a MÁV is jelen lesz, az érdeklődők részt vehetnek karrierépítést segítő programokon, előadásokon és személyes tanácsadáson, de ajándékokkal és interaktív játékokkal is várja őket a vasúttársaság. (A 2017-ben kiállító több mint kétszáz cég közül a MÁV nyerte el az állásbörze „Legötletesebb aktivitása” díját.) Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen, vagy a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon jelentkezhetnek.

A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, több szakterületre toboroz munkatársakat; diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt vár standjánál. A vállalat hosszú távon számít leendő kollégáira, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja, de utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt, határozatlan idejű munkaszerződést és változatos elemekből álló béren kívüli juttatást is kínál.

A HVG Állásbörzén való részvétel ingyenes, de a hvgallasborze.hu/regisztracio oldalon mindenképpen regisztrálni kell. Az eseményre látogatóknak a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz meg kell fizetni a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra (pl. IC, gyorsvonat) pedig a felárat. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 1-jén kezdhető meg; a visszautazást legkésőbb október 4-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes, így a hazaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Bélyegzésre a Sportaréna bejáratánál lévő mobilpénztárnál van lehetőség, október 2-án 10 és 19 óra, 3-án 10 és 17 óra között. Ennek elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki és felszámítja az előírt pótdíjat. A MÁV-START idén is biztosít belföldi vasúti jegy- és bérletvásárlási lehetőséget a mobilpénztárában, a Sportaréna látogatói bejáratánál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.