Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2019. Szeptember 30. 10:20, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

HVG Állásbörzén várja az érdeklődőket a MÁV

HVG Állásbörzén várja az érdeklődőket a MÁV

A HVG Állásbörzén a MÁV saját standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat, a MÁV-START pedig idén is 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a látogatóknak október 2-3. között.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, Kelenföld és Zugló állomásokra.

Október 2-tól 3-ig immár huszonötödik alkalommal rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban, a Papp László Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.). Magyarország egyik legjelentősebb karrierrendezvényén – külön standdal és számos állásajánlattal – a MÁV is jelen lesz, az érdeklődők részt vehetnek karrierépítést segítő programokon, előadásokon és személyes tanácsadáson, de ajándékokkal és interaktív játékokkal is várja őket a vasúttársaság. (A 2017-ben kiállító több mint kétszáz cég közül a MÁV nyerte el az állásbörze „Legötletesebb aktivitása” díját.) Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen, vagy a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon jelentkezhetnek.

A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, több szakterületre toboroz munkatársakat; diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt vár standjánál. A vállalat hosszú távon számít leendő kollégáira, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja, de utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt, határozatlan idejű munkaszerződést és változatos elemekből álló béren kívüli juttatást is kínál.

A HVG Állásbörzén való részvétel ingyenes, de a hvgallasborze.hu/regisztracio oldalon mindenképpen regisztrálni kell. Az eseményre látogatóknak a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz meg kell fizetni a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra (pl. IC, gyorsvonat) pedig a felárat. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 1-jén kezdhető meg; a visszautazást legkésőbb október 4-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes, így a hazaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Bélyegzésre a Sportaréna bejáratánál lévő mobilpénztárnál van lehetőség, október 2-án 10 és 19 óra, 3-án 10 és 17 óra között. Ennek elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki és felszámítja az előírt pótdíjat. A MÁV-START idén is biztosít belföldi vasúti jegy- és bérletvásárlási lehetőséget a mobilpénztárában, a Sportaréna látogatói bejáratánál.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 14:41, hétfő | Helyi

Teljes útlezárás az 5-ös számú főúton

Személyi sérüléses baleset történt az 5-ös főút 151-es kilométerszelvényében, Szeged és Balástya között.

2020. Július 13. 14:37, hétfő | Helyi

Körözött Audi rendőrkézen

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök a spanyol hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csanádpalotánál.

2020. Július 13. 14:35, hétfő | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2020. Július 13. 14:28, hétfő | Helyi

Hétfőn egy vágányon újraindult a vonatközlekedés Nagymaros és Szob között

Július 13-án, hétfőn Nagymaros és Szob között a Szent Mihály-hegyhez közelebbi vágányon – 40 km/h-s sebességkorlátozással – újraindul a vonatközlekedés.