Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 10. 13:33, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

HVG Állásbörze: állásajánlatokkal, ötletes aktivitásokkal és 50 százalékos utazási kedvezménnyel várja az érdeklődőket a MÁV

HVG Állásbörze: állásajánlatokkal, ötletes aktivitásokkal és 50 százalékos utazási kedvezménnyel várja az érdeklődőket a MÁV

A HVG Állásbörzén a MÁV és leányvállalatainak saját standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat.

A MÁV-START és a GYSEV a március 11-én és 12-én megrendezett börzére utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Kelenföld és Zugló állomásokra.

Az állásbörzén a MÁV új standján (A14) számos szakterületen, az ország különböző pontjain betölthető állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. A pozíciókra a helyszínen és a www.mav.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni. Munkatársainkra hosszú távon számítunk, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk. Kollégáinknak juttatási csomagot, utazási kedvezményt, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást, egyes munkaköreinkben home office lehetőséget, valamint egészségmegőrző programot ajánlunk, teljes munkaidőt és határozatlan idejű munkaszerződést biztosítunk.

A 2020-as tavaszi rendezvény alkalmából idén is megszervezték a Valentin napi nyereményjátékot. Azok között, akik február 14-én regisztráltak az eseményre, két személyes ausztriai vasúti utazást sorsoltak ki. A két főre szóló, 1. osztályú retúr menetjegyet idén is a MÁV-START ajánlotta fel.

A március 11-12-i állásbörzére utazóknak a MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarokra, továbbá Kelenföld és Zugló állomásokra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe, aki elsőosztályon utazik a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat kell megfizetnie. Feláras vonatnál pedig a megfelelő felár díját is rendezni kell.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban március 10-én kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb március 13-án éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy a visszaútra a rendezvény helyszínén és ideje alatt történő bélyegzés után érvényes: a Papp László Budapest Sportaréna D46-os standján elhelyezett mobilpénztárnál, március 11-én 10-19 óra, március 12-én 10-17 óra között van lehetőség a jegyek érvényesítésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.