Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 20. 11:51, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Huszonhárom kiló marihuánát találtak egy buszban Röszkén - VIDEÓ

Huszonhárom kiló marihuánát találtak egy buszban Röszkén - VIDEÓ

Több mint huszonhárom kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy autóbuszban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök kockázatelemzés alapján egy belépésre jelentkező, koszovói rendszámú busz csomagjainak tételes vizsgálata mellett döntöttek a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzésen a csomagtérben több zsák paprikát találtak, azok közé rejtve pedig több mint 23 kilogramm növényi törmelékkel teli csomagot, a gyorsteszt szerint marihuánát.

A NAV munkatársai a több mint 58 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot feljelentéssel átadták a rendőrségnek - tudatta az alezredes.

A rendőrség eljárást indított az 53 éves koszovói sofőr ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának gyanúja miatt. A férfit őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását - írta a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a rendőrség honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott