Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Február 09. 15:53, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Húsz százalékos kedvezménnyel vonatozhatnak a természetjárók

Húsz százalékos kedvezménnyel vonatozhatnak a természetjárók

A MÁV-START és a GYSEV februártól 20 százalékos utazási kedvezményt biztosít a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjai részére.

A menetjegy megváltásánál a Természetjáró kártya számát feltüntetik a menetjegyen, a kedvezményes utazás a menetjegy és a Természetjáró kártya együttes felmutatásával vehető igénybe. A kedvezményes menetjegy másodosztályra érvényes. Első osztály igénybe vétele esetén a kocsiosztály-különbözeti díjat, IC, gyors- és sebes-vonatok esetében a felárat meg kell fizetni.

A természetjáró kedvezményes árú menetjegy megváltható valamennyi pénztárban, a vonatok fedélzeten a jegyvizsgálónál (ha nincs vagy zárva van az adottállomáson a pénztár), új típusú jegykiadó automatából, továbbá interneten, kioszkból történő átvétel esetén. A kedvezményes jegy otthon nyomtatott formában nem vásárolható.

ATermészetjáró kártyáról és a Magyar Természetjáró Szövetségről a www.termeszetjarokartya.hu weboldalon tudhat meg további információkat.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek