Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. Április 03. 11:22, kedd | Helyi
Forrás: CSMRFK Kommunikáció

Húsvéti idill: kidobta tévéjét a hetedikről

Húsvéti idill: kidobta tévéjét a hetedikről

A szegedi rendőrök előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki húsvét vasárnap, részegen őrjöngött a lakásán, majd a hetedik emeletről kidobta a tévéjét.

A férfinak garázdaság miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves V. Roland 2018. április 1-én este lakásában egy családi vita miatt őrjöngeni kezdett, összetörte a bútorokat, majd megfogta a tévét, amit a panelház hetedik emeletéről az utcára dobott.

A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság rendőrei egy órán belül előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A feltételezett elkövető beismerővallomást tett, elmondta, hogy az ünnepek alatt sokat ivott és a bűncselekmény idején is ittas volt. A férfi mielőtt a tévét az utcára hajította meggyőződött arról, hogy alatta nem tartózkodik senki, hozzátette azt is, hogy tettét nagyon megbánta. Ellene garázdaság vétségének elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.