Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. November 26. 15:41, hétfő | Helyi

Hogyan tegyünk egyedivé egy eljegyzési gyűrűt?

Hogyan tegyünk egyedivé egy eljegyzési gyűrűt?

Ránézésre az eljegyzési gyűrűk nem különböznek egymástól annyira, mint gondolnánk.

Pedig a természetes gyémánttal készült darabok mind nagyon mások, csak ahhoz, hogy ezt észre vegyük, kellő közelségből kell megvizsgálni őket. Tehát ha különleges, személyre szabott gyűrűre vágyunk, akkor mindenképp célirányosan, konkrét igényekkel kell érkeznünk és kiválasztani a tetsző darabot.

A gyémánt kellően sokoldalú ahhoz, hogy a legmegfelelőbb alapanyag legyen az egyedi eljegyzési gyűrűkhöz. Igen ám, de hogyan tegyük egyedivé az eljegyzési gyűrűt?

A legegyszerűbb módja a különleges gyűrűk választásának az, hogyha odafigyelünk a gyémánt tisztaságára, hiszen ebben minden darab különbözik egymástól. A gyémánt alakja is kulcsfontosságú lehet ebben az esetben. Célszerű olyan forma mellett letenni a voksunkat, ami nem túl gyakori, nem jön szembe az utcán. Erre nagyon jó módszer az egyedi gyűrű készíttetése, mert ilyenkor pontosan olyat kaphatunk, amilyet elképzeltünk. Ha így képzeljük el a gyűrű rendelését, akkor mindenképp érdemes személyesen felkeresni az ékszerészetet, mivel sokkal pontosabban tudunk egyeztetni az elképzelésekről.

Az egyedi gyémánt egyedi színnel is rendelkezik. Éppen ezért nagyon okos döntés a színes gyémántok választása. Hiába dekoratív, a mai napig nem sokan mernek elrugaszkodni a hagyományoktól és színesben gondolkodni. Abban biztosak lehetünk, hogy azt nem fogjuk minden barátnőnk ujján viszontlátni. Aki merészebb, annak mindenképp ajánljuk a színes gyémántokat.

Az egyediség nem csak a gyémántban rejtőzhet, hanem választhatunk a megszokottól eltérő formát is a gyűrűnek. Ilyenek például a geometrikus alakzatokkal borított, a páros, vagyis azok a gyűrűk, amik anyagukban mintásak, de csak a 2 gyűrűt összeillesztve lesz teljes a rajtuk lévő kép. Ebből is variációk egész tárháza áll a rendelkezésünkre, így választékban nem lesz hiány.

Hamár egyedi forma, akkor az egyedi színű és köves eljegyzési gyűrű is jó opció. Választhatunk többszínű aranyból készült gyűrűt, vagy fehér aranyat, esetleg platinát. Fémérzékenyeknek sem kell elrettenniük a gyűrűvásárlástól, mivel részükre nyújt tökéletes biztonságot a palládium eljegyzési gyűrű.

Tehát összességében, ha egyedi eljegyzési gyűrűre vágyunk, akkor nem is kell olyan nagy dolgokat tenni, elegendő egy kis kreativitás, fantázia és természetesen egy jó ékszerész vagy csapat, aki mindezt megvalósítja. Ne felejtsük el, hogy akkor lesz tökéletes az eljegyzési gyűrű, ha már a leendő ara ujján van, ő teszi teljessé azt, ezért ne stresszeljünk, merjünk nagyot álmodni és elkészíttetni a tökéletesen egyedi eljegyzési gyűrűt! Hogy hol tehetjük ezt meg? Például az Eljegyzesigyuru.hu oldalra ellátogatva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak