Városlista
2021. szeptember 20, hétfő - Friderika

Hírek

2017. Március 20. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

Házhoz jön az Intelligens Ragadozó című szakmai regény!

Házhoz jön az Intelligens Ragadozó című szakmai regény!

A Hódmezővásárhelyi FC ad otthont egy kötetlen beszélgetésnek!

A szerző Apró Attila, aki jelenleg karakterfejlesztő specialistaként játékosok szisztematikus felépítésével foglalkozik, valamint a Délvidéki Magyar Labdarugó Válogatott szelektora, de néhány évvel ezelőtt a HFC szakmai stábjában is szerepet vállalt.

A könyv egy útmutatás játékosoknak, szülőknek, szakembereknek, vezetőknek, szurkolóknak egyaránt a karakterépítés működő alternatíváján keresztül. Egy sztori a kulisszák mögül ezerből a kilencszázkilencvenkilencnek...

Időpont: 2017. március 22 (szerda) 17 óra

Helyszín: Szent István Általános Iskola tornaterme

(Hódmezővásárhely, Szent istván u. 75.)

A kötetlen beszélgetés előtt ajánlja a művet Márkus Gyula a T&M Inernational Football Agency társtulajdonosa ügynöki megközelítésből a játékosok nemzetközi piacképessége szempontjából, valamint a szerző is megosztja gondolatait.

Mindkét szakember szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre és a helyszínen megvásárolható 3999 Ft-os áron a könyv dedikálással egybekötve.

Az értékesített könyvből befolyt összeg 5%-át felajánlja a szerző „Az intelligens ragadozó” Díj életre hívására, melyet a HFC szakmai stábja ítél majd oda 2017. júniusában és Apró Attila adja át személyesen egy aktuális topjátékossal közösen az idei év nyertesének.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 16. 15:38, csütörtök | Helyi

Családi matiné a divat jegyében

Legyen Tiéd a Divat! címmel rendez családi délelőttöt gyerekfoglalkozásokkal a Tornyai János Múzeum az Ó!divat kiállításán szeptember 25-én 10 órai kezdettel.

2021. Szeptember 16. 15:34, csütörtök | Helyi

Első alkalommal köszönti az őszt az alföldi retró hétvége

A már jól ismert balatoni vonalak mellett szeptember 18-án és 19-én Szeged és Békéscsaba között is megcsodálhatók a MÁV-START retró járművei.

2021. Szeptember 16. 15:30, csütörtök | Helyi

Forgalomba állt az első megújult Bzx mellékkocsi

Befejeződött a MÁV Vagon Kft. székesfehérvári műhelyében az első, már a MÁV‑START új dizájn szerinti színekre festett Bzx mellékkocsi fővizsgálata,

2021. Szeptember 16. 15:23, csütörtök | Helyi

Vasútépítő munkagépek érkeztek a MÁV FKG-hoz

A MÁV FKG többek között a vasúttársaság több mint 7000 kilométeres vágányhálózatának karbantartásáért felel, évente a teljes hálózat körülbelül egynegyedén végeznek nagygépes karbantartási, illetve felújítási munkákat.