Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 20. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

Házhoz jön az Intelligens Ragadozó című szakmai regény!

Házhoz jön az Intelligens Ragadozó című szakmai regény!

A Hódmezővásárhelyi FC ad otthont egy kötetlen beszélgetésnek!

A szerző Apró Attila, aki jelenleg karakterfejlesztő specialistaként játékosok szisztematikus felépítésével foglalkozik, valamint a Délvidéki Magyar Labdarugó Válogatott szelektora, de néhány évvel ezelőtt a HFC szakmai stábjában is szerepet vállalt.

A könyv egy útmutatás játékosoknak, szülőknek, szakembereknek, vezetőknek, szurkolóknak egyaránt a karakterépítés működő alternatíváján keresztül. Egy sztori a kulisszák mögül ezerből a kilencszázkilencvenkilencnek...

Időpont: 2017. március 22 (szerda) 17 óra

Helyszín: Szent István Általános Iskola tornaterme

(Hódmezővásárhely, Szent istván u. 75.)

A kötetlen beszélgetés előtt ajánlja a művet Márkus Gyula a T&M Inernational Football Agency társtulajdonosa ügynöki megközelítésből a játékosok nemzetközi piacképessége szempontjából, valamint a szerző is megosztja gondolatait.

Mindkét szakember szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre és a helyszínen megvásárolható 3999 Ft-os áron a könyv dedikálással egybekötve.

Az értékesített könyvből befolyt összeg 5%-át felajánlja a szerző „Az intelligens ragadozó” Díj életre hívására, melyet a HFC szakmai stábja ítél majd oda 2017. júniusában és Apró Attila adja át személyesen egy aktuális topjátékossal közösen az idei év nyertesének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.