Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Március 20. 16:57, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - A mobilszolgáltatók jóváírást adnak a hóban rekedt ügyfeleiknek

Havazás - A mobilszolgáltatók jóváírást adnak a hóban rekedt ügyfeleiknek

A mobilszolgáltatók jóváírást adnak azon ügyfeleiknek, akik a múlt hétvégi szélsőséges időjárás miatt a hóban rekedtek és ezzel összefüggésben használták mobiltelefonjaikat.

A Vodafone a honlapján található online nyomtatványon várja az érintett ügyfelek jelentkezését, a telenorosok sms-ben jelezhetik szolgáltatójuk felé igényüket a jóváírásra. A harmadik nagy mobilszolgáltató, a T-Mobile az MTI érdeklődésére azt közölte szerdán, hogy még ezen a héten tájékoztatja előfizetőit a kompenzáció részleteiről.
A Vodafone átvállalja a hóban elakadt ügyfelei belföldi hívás és sms költségeit. A jóváírásra a 2013. március 14., csütörtök déli 12 óra és március 17., vasárnap déli 12 óra közti időszakban bajba jutott Vodafone-osoknak van lehetőségük.
Az érintett ügyfelek a Vodafone honlapján található online nyomtatványon (www.vodafone.hu/jovairas) tudják jelezni igényüket - részletezve az elakadás időpontját és helyszínét - legkésőbb 2013. március 24-én, vasárnap éjfélig.
A Vodafone - az adatok ellenőrzését követően - számlás ügyfelei esetén az összeget a következő telefonszámlából írja jóvá, míg feltöltőkártyás ügyfeleinél ennyivel tölti fel az egyenleget április 15-éig. Az érintett Vodafone ügyfelek a pontos összegről mindkét esetben sms-ben kapnak tájékoztatást.
A Telenor Magyarország Zrt. azt írta közleményében, hogy kedvezményt biztosít a március 14-én, 15-én és 16-án a rendkívüli időjárás miatt az utakon ragadt, elakadt családtagjaiért aggódó vagy bajbajutottakon segítő ügyfeleinek, továbbá azon előfizetőinek is, akik az áramkimaradások miatt akadozó mobilszolgáltatást tapasztaltak.
Az érintett telenoros ügyfeleknek a 1747-es számra kell elküldeniük a "hóvihar" szót tartalmazó ingyenes sms-t március 27-ig, a szolgáltató pedig április 3-án tájékoztatja őket a kedvezmény pontos módjáról. Az sms elküldésével az ügyfelek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Telenor a cellainformációk és híváslisták alapján azonosítsa kérésük hátterét - teszik hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni