Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Március 26. 15:07, kedd | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Használaton kívüli benzinkútról loptak

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket, radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

A 18 éves V. Gusztáv és a 20 éves Cs. Róbert 2019 március elején az egyik melléképület lemezborítását megbontva jutott be a kerítéssel körbevett területre. Az ott található épületeket átkutatták és egy magasnyomású mosóval, búvárszivattyúval, fali kazánnal, más műszaki- és irodai cikkekkel, valamint gépkocsialkatrészekkel távoztak. A korábban zuhanyzóként szolgáló helyiségben a csapteleket, illetve radiátorokat lefeszítették a helyükről és azokat is magukkal vitték.

Harmadik társuk, a 36 éves Cs. János a lopott tárgyak szállításában és elrejtésében segédkezett. Később az eltulajdonított dolgok egy részét a három férfi értékesítette.
A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a Kisteleki

Rendőrkapitányságon. Ellenük dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből