Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 12. 15:33, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Harrison Ford után Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók közé

Harrison Ford után Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók közé

Harrison Ford után két további akciósztár, Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók harmadik epizódjának akcióveteránjai közé - osztotta meg értesülését hétfőn a Variety online kiadása.

A magazin szerint Sylvester Stallone, az akciósorozat ötletgazdája és fő mozgatórugója szűkszavú Twitter-üzenetekben dobta be a két új nevet. "Mad Max vs. Barney Ross" - írta Gibson egykori alakítására, és arra célozva, hogy az ausztrál színész játszhatná az új részben az általa alakított hős, Ross gonosz ellenfelét. Egy további bejegyzésben Banderas beválogatására utalt: "Antonio B? Meglehet".
Stallone a múlt héten ugyancsak mikroblogján szellőztette meg, hogy a "lusta és kapzsi" Bruce Willis távozott a sorozatból, és helyét Harrison Ford veszi át.
A feláldozhatók és annak folytatása 2010, majd 2012 augusztusában került a mozikba, és közel 600 millió millió dolláros jegyeladást produkált világszerte.
Stallone idén jelentette be, hogy a Millennium Filmsnél készülő harmadik epizódot, amelynek forgatókönyvén ő is dolgozott, az ausztrál Patrick Hughes rendezi. Az első részt Stallone írta és rendezte, a második rendezésére pedig Simon Westet hívták meg.
A feláldozhatók 3. szereposztása a megszokott sztárparádé: feltűnik majd Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Wesley Snipes és Jackie Chan is. A produkció 2014. augusztus 15-én debütál a mozikban.

Címkék: Kultúra-film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk