Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2020. Április 08. 09:36, szerda | Helyi
Forrás: A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Hálaszívek azoknak, akik értünk dolgoznak

Hálaszívek azoknak, akik értünk dolgoznak

Több száz hálaszív került ki a Csongrád Megyei Kormányhivatal, illetve a járási hivatalok közel 50 épületének ablakába, köszönetként.

Napról napra elképesztő kitartással és erővel veszik fel az orvosok, az ápolók, a gyógyszerészek, a mentősök, a rendőrök, a katonák, a szociális otthonok dolgozói és a Csongrád Megyei Kormányhivatal népegészségügyes munkatársai is a járvánnyal a harcot. Immár több hete megfeszített munkával igyekeznek helytállni a veszélyhelyzetben. Nemcsak szakmailag, hanem emberileg és lelkileg is hihetetlen kihívással kell megküzdeniük.

Hálásak vagyunk odaadásukért, hiszen ők azok, akik szembeszállnak a láthatatlan ellenséggel. Munkájukra és szakértelmükre ebben a helyzetben igazán nagy szüksége van megyénk mintegy 400 ezer lakosának. A hálaszívekkel köszönjük meg az erőfeszítéseiket a megyénkben élőkért, mindannyiunkért folytatott küzdelmüket.

Vigyázzunk egymásra!


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 25. 13:44, hétfő | Helyi

Újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is

A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben.

2020. Május 22. 10:09, péntek | Helyi

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 23 határsértő Csongrád megyében. A rendőrök 17 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 6 fő bejutását pedig megakadályozták.

2020. Május 22. 08:18, péntek | Helyi

Kedves Állatbarát!

Sokan nem rendelkeznek az adó 1 százalékról, kérjük segítsenek!

2020. Május 20. 14:34, szerda | Helyi

Élelmiszercsomagot és hűtőszekrényeket ajánlott fel a MÁV-START az Országos Mentőszolgálatnak

A vasúttársaság szeretné támogatni a minden nap hősiesen, emberfeletti munkát végző mentőket, ezért másfél millió forint összegben élelmiszert és tíz hűtőszekrényt ajánlott fel az Országos Mentőszolgálatnak.