Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Augusztus 14. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Hajléktalanokat temettek el Csepelen

Hajléktalanokat temettek el Csepelen

Hajléktalan volt az a négy ember, akinek holttestét csütörtök este hantolták ki a rendőrök, Csepelen, egy erdős területen. Az üggyel kapcsolatban hat embert vettek őrizetbe.

Hajléktalan volt az a négy ember, akiknek holttestét csütörtök este találták meg a rendőrök a csepeli erdőben. A rendőrség hat embert vett őrizetbe a gyilkossági ügy kapcsán, a megszökött erdélyi férfi segítségével, akik valószínűleg annak a hajléktalan kolóniának a tagjai, akik a csepeli erdős területen élnek, és gyakran követtek el különböző bűncselekményeket. Közülük hárman most is előzetes letartóztatásban vannak egy korábban elkövetett fegyveres rablásért.

A bűnbanda feltételezett vezetője, az az önmagát macedónnak valló férfi, akit szintén a gyilkosságok miatt fogtak el. Mivel a férfi nem tudta magát iratokkal igazolni, a rendőrség nemzetközi hatóságok segítségét kérte. A négy ember halálának pontos okát és idejét továbbra is szakértők vizsgálják. Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), a nyomozás kezdeti stádiuma miatt, további információkat egyelőre nem kívánt közöli.

STOP

Címkék: csepel

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a hódmezővásárhelyi kettős emberölés elkövetőjét

Első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék azt a férfit, aki brutálisan meggyilkolta élettársa szüleit 2018-ban Hódmezővásárhelyen

2020. Október 21. 06:00, szerda | Kék hírek

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető közlekedésbiztonsági kampány indult

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult hétfőn;

2020. Október 20. 12:54, kedd | Kék hírek

Fojtogatta feleségét, majd szexképeket küldött róla a nő munkahelyére

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy gyömrői férfival szemben, aki fojtogatta a feleségét, mert az el akart tőle válni, és később is zaklatta.

2020. Október 19. 13:57, hétfő | Kék hírek

Kilenc milliós kárt okoztak egy műszaki áruháznak

A gyanú szerint a férfi apránként ellopta az elektronikai cikkeket, majd nevelt lányának adta, aki az interneten eladta őket.