Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Január 07. 13:07, hétfő | Helyi
Forrás: Elek András

Ha szerda, akkor Szőnyi!

Ha szerda, akkor Szőnyi!

Januári suliváró programok a református általános iskolában

A leendő elsősöket és szüleiket várják a hódmezővásárhelyi Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolába januárban, szerdánként. Az első suliváró program 2019. január 9-én 16 órai kezdettel lesz a Deák Ferenc utcai tanintézményben, az iskola-ismerkedő alkalmak a hónap következő két szerdáján, 16-án és 23-án folytatódnak.

Nyitott kapukkal várja az iskolaválasztás előtt álló nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola. A januári szerdákon délután 4 órai kezdettel ismerkedhetnek meg a gyerekek és kísérőik az idén 25 éves tanintézménnyel. A bemutató délutánokon a majdani elsősöknek a tanítónők, Gyovainé Aszalai Beáta, Móroczné Keresztesi Ildikó és Vajnai Márta tartanak játékos foglalkozásokat, a szülőket addig Gilicze Rózsa Judit igazgató tájékoztatja a keresztyén suli mindennapjairól és beiratkozás módjáról.

A Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség fenntartásában működő iskola egy különleges programmal is kedveskedik a város nagycsoportosainak: január 9-én, szerdán délelőtt 11 órai kezdettel a gyerekek körében óriási népszerűségnek örvendő Alma zenekar ad koncertet az ótemplomban.

Tisztelettel várjuk a szerkesztőség munkatársait a Szőnyi iskola suliváró programjaira: mind az Alma Együttes január 9-i 11 órai fellépésére ‑ a koncert zártkörű, kizárólag a meghívott óvodás és iskolás csoportok számára szól ‑ a Református Ótemplomba (Hódmezővásárhely, Kossuth tér), valamint a „nyitott kapuk” délutánjaira a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola (Hódmezővásárhely, Deák F. u. 4-6.) ebédlőjébe.

Az iskoláról az érdeklődők a Szőnyi honlapján tájékozódhatnak:

http://szonyibenjamin.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 16:50, szerda | Helyi

Tornyai, Plohn, Kass és a sámsoni fiúk

Hat helyszín, huszonegy program Hódmezővásárhelyen a Múzeumok Éjszakáján

2019. Június 19. 14:45, szerda | Helyi

Nemzetközi konferencia Hódmezővásárhelyen

Június második hetében nemzetközi találkozó helyszíneként szolgált az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrsége.

2019. Június 19. 11:51, szerda | Helyi

Afgán határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

2019. Június 19. 11:49, szerda | Helyi

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.