Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Június 12. 15:10, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Győzött a Kosársuli női csapata a szezonzárón

Győzött a Kosársuli női csapata a szezonzárón

Történelminek mondható a Vásárhelyi Kosársuli 2022-23-as szezonja, hiszen eddig még soha nem indult felnőtt női csapat az egyesület színeiben egyetlen bajnokságban sem.

A gárda a Cegléd ellen lépett pályára a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Női Bajnokságban, és megszerezték idei második sikerüket is.

Utasi Gábor edzőnek nem volt könnyű dolga a szezonban, hiszen számos sérülés nehezítette a szereplésüket. A csapatban sok fiatal játékos mellett olyan kosarasok is szerepet kaptak, akik korábban már játszottak más vásárhelyi együttesben. Ráadásul az idényben egyre többen kaptak kedvet a játékhoz, így folyamatosan bővülő kerettel sikerült szakmailag is egyre jobb eredményeket elérni.

Vásárhelyi Kosársuli - CEKK-VBW 119-26

Kosársuli: Bányai 25, Kenéz 18, Mónus Sztancsik 4, Angyal 14, Oláh 4
csere: Balog E. 14, Balogh V. 14, Sallai 6, Nánai 18/9, Paplukács 2

Utasi Gábor: Szenzációsan játszottak a lányok, szép lezárása volt az évnek. Kihasználtuk a hosszabb kispadunkat és fizikálisan felőröltük ellenfelünket. Mindenki nagy energiával játszott, végig maximális erőbedobással. Köszönöm a lányoknak az egész éves munkát. Bízom benne hogy jövőre elkerülik a csapatot a sérülések, betegségek és kiderül, hogy valójában mire vagyunk képesek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.