Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Május 04. 10:54, péntek | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Győrben a Kosársuli

Győrben a Kosársuli

Utolsó két idei mérkőzésére fordul a Vásárhelyi Kosársuli. Az már múlt pénteken eldőlt, hogy a kék-sárgák a következő idényt a másodosztály alsó házában, az NBI B Zöld Csoportjában kezdik majd meg.

A Győr elleni, szombat este 18:30-kor idegenben kezdődő párharcban arról döntenek majd, hogy melyik gárda végezhet a bajnokság 13. helyén.

Jó előjel lehet az első összecsapás előtt, hogy a szezonban mindössze egy együttes van, amit oda-vissza meg tudott verni a vásárhelyi alakulat, ez pedig a Győr volt. Ráadásul Vas Péterék az ő otthonukban szerezték az első és egyetlen idegenbeli győzelmüket. Ahhoz, hogy ez sikerüljön más arcát kell mutatnia az együttesnek, mint a Békés ellen tette. Sokat javítana a helyzeten, ha a védekezésen tudna csiszolni Czuprák László legénysége, de a bajnokságban többször igencsak gyenge dobóteljesítménynek is combosabbnak kellene lennie az eddigieknél.

A Győr biztosan nem feltett kézzel lép majd pályára. Ráadásul az idényben nagy részében az első 8 helyhez közel lévő, vagy éppen azok valamelyikén tanyázó csapatot egyáltalán nem szabad lenézni. Több jó nevű kosaras pattogtat náluk, közülük a legutóbbi, márciusi derbin Puszta, Nárai és Ruják törte a legtöbb borsot Szabóék orra alá, rájuk mindenképpen oda kell majd figyelni a védőtérfélen.

A találkozó visszavágóját május 12-én szombaton 18:30-kor játszák majd a Hódtói Sportcsarnokban. Azt az összecsapást az MMBF Földgáztároló Zrt-nek és a Szerencsejáték Zrt-nek köszönhetően ingyenesen láthatják a kék-sárga szurkolók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.