Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Április 26. 15:59, szerda | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Győrben a Kosársuli

Győrben a Kosársuli

Folytatja a szereplését a rájátszásban a Vásárhelyi Kosársuli.

Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában pénteken az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC otthonába látogatnak Vas Péterék. A kék-sárgák a Veszprém ellen elvesztett párharc után most azért küzdhetnek, hogy az 5. helyért játszhassanak majd.

A győrieknek nem volt egyszerű dolga a playoff első körében, hiszen az alapszakaszban második helyen végzett Miskolc ellen kellett volna továbblépniük. Ezt azonban Drahosék megakadályozták. Nem szabad viszont alábecsülni a dunántúliak képességeit, hiszen mindkét mérkőzésen megszorongatták a borsodiakat. Sőt a miskolciak otthonában kisháján győzni is tudtak. A nyugatti bronzérmesnél Nárai, Ruják, Puszta és Gombás vitézkedett, így rajtuk kell leginkább rajta tartania a szemüket Utasi Gábor legénységének.

Bivaly erős ellenfél, a nyugaton élen végzett Veszprém ellen vérzett el a Vásárhely az első körben. Mostani riválisaikkal szemben viszont reális esély van a továbblépésre is. Ez a párharc kuparendszerben zajlik majd, így óriási szerepe lesz a pontkülönbségnek is. A legegyszerűbb persze az lenne, ha a Hódmezővásárhely mindét összecsapást hozná. Ez azonban nem lesz könnyű feladat, de ha Szabó Péterék át tudják menteni a második Veszprém elleni meccsen mutatott formájukat, akkor akár győzelemmel is haza indulhatnak a Rába-partjáról.

A párharc második találkozóját 2017. május 6-án szombaton 18 órakor rendezik Hódmezővásárhely. A Hódtói Sportcsarnokba az MMBF Földgázároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ezúttal is ingyenes lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: