Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Április 08. 13:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Gépkocsikat rongált Szegeden

Gépkocsikat rongált Szegeden

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy járműveket rongált meg ittasan a városban.

A 26 éves Sz. Zsolt megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. március 18-án este egy kődarabbal három parkoló autó szélvédőjét betörte, valamint két gépkocsi visszapillantó tükrét megrugdosta. A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésekor részeg volt, valaki rá is kiáltott, hogy fejezze be a rongálást, de ennek ellenére betörte az egyik autó szélvédőjét.

A feltételezett elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy március 11-én hajnalban minden előzmény nélkül egy szegedi szórakozóhely előtt rátámadt két férfira, akiket megütött és megrúgott.

A gyanúsítottal szemben a Szegedi Rendőrkapitányságon garázdaság vétségének elkövetése miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: