Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Május 23. 14:56, hétfő | Helyi
Forrás: Hungarian Flyers Kerékpáros Klub és a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügy

Geo Portya Selfie túra

Geo Portya Selfie túra

Van okos telefonod? Csak a haverok, ismerősök előtt villogsz vele? Vagy tudod is használni?

Egy jó játék keretén belül, gyere és mutasd meg, hogy tudod használni!

Következő a feladat: GPS koordinátákat adunk (Hódmezővásárhelyen), amikhez el kell tudnotok jutni és selfiet készíteni magatokról úgy hogy az általunk megadott épület vagy műtárgy látsszon a háttérben.

Ehhez előre tölts le okos telefonodra egy GPS koordinátákat kezelni tudó térkép alkalmazást és 2016 július 05.-én (vasárnap) 9:00 és 13:00 óra között családotokkal vagy barátaitokkal, gyertek el a Besenyei Ferenc Művelődési központ (É 46°24'59.4" K 20°19'02.8").

(Ha nem ismered a GPS koordinátákat kezelni tudó térkép alkalmazásokat, javasoljuk a díjmentesen letölthető, Magyar Terkep alkalmazást, ami mindhárom GPS formátumot ismeri.)

Tehát:
Attól függően, hogy gyalogosan vagy kerékpárral indultok a portyátokra, kaptok GPS koordinátákat, amikhez el kell tudnotok jutni és egy selfiet kell készítenetek magatokról úgy hogy az általunk megadott épület vagy műtárgy látsszon a háttérben.

Akit érdekel a portya, de nincs okos telefonja, se GPS-készüléke, nos rájuk is gondoltunk.

Nekik könnyebben, (térképpel) megtalálható feladatokkal készülünk!
Csupán egy Hódmezővásárhelyi térképre és képmegjelenítést tudó fényképezőgépre lesz szükségük a selfie készítéshez.

A feladatuk ugyan az. A megadott címre kell eljutniuk térképük segítségével és selfiet kell készíteniük magukról úgy hogy az általunk megadott épület vagy műtárgy látsszon a háttérben.

A portya végén, összehasonlítjuk a készült selfieket és az általunk készített képeket, így kiderül, hogy a meghatározott helyet megtaláltátok-e.
A legjobb általatok készített képekből pedig készítünk egy albumot, melynek a címe: ,,Így látunk Hódmezővásárhely 2016."

A részvétel díjmentes.
A teljesítés szintideje 4 óra.

Jó szórakozást! Kalandra fel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).