Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Május 10. 17:02, kedd | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

GÁLÁZTAK ÉS ÜNNEPELTEK AZ UTOLSÓ FORDULÓBAN

GÁLÁZTAK ÉS ÜNNEPELTEK AZ UTOLSÓ FORDULÓBAN

Az előző fordulóban már bebiztosított bajnoki címük tudatában léptek pályára az NBII-es bajnokság utolsó mérkőzésén szombaton a HLKC lányai.

A középmezőnyhöz tartozó, de egyre masszívabb teljesítményt nyújtó Szeghalom csapatát fogadták a Balogh Imsi Sportcsarnokban régen látott népes nézősereg előtt. Azzal a céllal léptek pályára, hogy közönség-szórakoztató meccsel és győzelemmel búcsúzzanak a 2015/2016-os szezontól, és méltón megünnepeljék a BAJNOKI címet!

A meccs a várt forgatókönyv szerint zajlott, csapatunk hamar magához ragadta az irányítást, és gyakorlatilag egy pillanatig sem forgott veszélyben tavaszi hibátlan mérleg. Néha csúszott ugyan hiba a játékba, de ezt ezúttal a felfokozott érzelmek és az izgalom számlájára írhattuk. Mindenki igyekezett tudása legjavát nyújtani, ez olykor szép megoldásokat is hozott. Gaál Adrienn vezetőedző pályára küldhette összes benevezett játékosát, így mindenki megízlelhette a győzelem ízét a “bajnokavató” meccsen.

A mérkőzés lefújása után a csapat tagjai a Bajnoki aranyérmeket Varga Istvántól, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kézilabda Szövetség főtitkárától, valamint Fekete Ferenc települési képviselőtől, városi sporttanácsnoktól vehették át. Eztán következett az önfeledt ünneplés, ami a Kossuth téren megrendezett Kézműves Sörfesztivál nagy-színpadán érte el tetőfokát, amiért utólag is hatalmas köszönetet mondunk a fesztivál szervezőinek, valamint a Compact Disco együttes tagjainak!

A Bajnokcsapat tagjai (ABC sorrendben): Áncsán Fanni, Balogh Vivien, Bálint Alexandra, Becsei Mária, Blaskovics Ingrid, Földesi Gerda, Hegyi Diána, Kandó Dorottya, Kecskeméti Szabina, Klemm Kata, Komáromi Nikolett, Kothencz Vivien, Kónya Kinga, Kránitz Gréta, Németh Zsófia, Sajtos Dzsenifer, Sebestény Fanni, Sebők Stefánia, Szabó Patrícia, Székesi Fanni, Szőke Zsanett, Tószegi Krisztina, Vuletic Suncica

Vezetőedző: Gaál Adrienn

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság – 20. forduló
2016. május 7., Balogh Imsi Sportaréna – 400 néző

Hódmezővásárhelyi LKC – Szeghalmi NKC 29-22 (18-15)
Játékvezetők: Kiss Zoltán, Papp Tibor
Versenybíró: Dzsipoff Károly
HLKC: Kothencz – Kónya, Sebők 6, Vuletic 4, Tószegi 8, Kránitz 2, Sebestény, Cs: Áncsán (k), Németh 4, Blaskovics, Szabó, Hegyi 1, Becsei 2, Sajtos, Szőke 2, Kecskeméti
A Szeghalom gólszerzői: Varga 7, Hőgyes 7, Forrás 3, Székely 2, Szabó 1, Kéri 1, Nagy 1

Gaál Adrienn vezetőedző: “Nehéz egy ilyen utolsó mérkőzést 100%-ban lehozni… Már mindenki azt várta, hogy lefújják a meccset és az aranyérmet átvehesse. A tavasz hibátlanra sikerült és így tökéletes szezon volt! Hatalmas gratuláció a junior és felnőtt csapatunknak!

A Hódmezővásárhelyi LKC felnőtt csapata ezzel alanyi jogon kiharcolta, hogy feljutó csapatként a 2016/2017-es szezonban a női kézilabda NBI/B osztályban szerepeljen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: