Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Április 21. 11:54, kedd | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalommal szemben, jogosítvány nélkül közlekedett, a rendőrök feljelentették

Forgalommal szemben, jogosítvány nélkül közlekedett, a rendőrök feljelentették

Megfordult, majd a forgalommal szemben haladt egy csongrádi férfi az M43-as autópályán Szeged közelében. Az ellenőrzése során további szabálytalanságokat is megállapítottak az intézkedő rendőrök.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenörző Alosztályának munkatársai 2020. április 17-én 11 óra 30 perckor az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 3-as kilométerszelvény közelében állították meg a forgalommal szemben közlekedő gépkocsit. A személyautóban egy férfi és egy nő ült.

A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsit vezető férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, az autót már kivonták a forgalomból és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sincs. A sofőr elmondta, hogy a kocsit korábban utastársa vezette, akiről kiderült, szintén nincs jogosítványa.

Az egyenruhások mindkettőjükkel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.