Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Február 14. 15:01, kedd | Helyi

Folytatták szereplésüket az Oroszlánok és a Palánták

Folytatták szereplésüket az Oroszlánok és a Palánták

A Vásárhelyi Kosársuli két U11-es csapata is hazai pályán szerepelt a bajnokság legutóbbi fordulójában.

A Palánták és az Oroszlánok egymással is farkasszemet néztek, az összecsapásból az Oroszlánok kerültek ki győztesen.

Mindkét együttes elszántan lépett pályára a mérkőzésein. A hétvége az Oroszlánoknak sikerült jobban, ők mindkét mérkőzésüket megnyerték. A Vásárhelyi Palántáknak sincs miért szégyenkezniük, hiszen játékukon látszik a fejlődés, és végig küzdve játszottak mindkét meccsen.

Vásárhelyi Oroszlánok - Vásárhelyi Palánták 71:29 (22-0,16-14,19-6,14-9)

Oroszlánok: Fejes 26, Májer 20, Szabó 12, Nagy-Sztancsik 5, Térem 3, Lévai 3, Sebők-Dawa 2
Palánták: Ambrus 13, Lencse 5,Balog 4,Kálmán 2,Szőke 2,Apró 1,Angyal 1,Illikmann 1,Barta -,Kovács -,Ferenczi -,Mihály -.

Kotormán Zsuzsanna, a Palánták edzője: A két vásárhelyi csapat kezdte a napot. Az öltözőben megbeszéltük a mérkőzés lehetőségeit. Szerkezetileg alacsonyabb csapat vagyunk, ezért a gyorsaságra, labdaszerzésre, szoros védekezésre kellett volna figyelni. Sajnos az első negyedben már tetemes hátrányba kerültünk. A fiúk álmosan kezdtek, sorra maradtak ki helyzeteink, sok eladott labdából kaptunk kosarakat. Sajnos a további negyedek sem sikerültek elképzeléseink szerint. Dicsérem a gyerekeket, mert a hibák és hátrány ellenére nagy akarással játszottak.

Bálint Erik, az Oroszlánok edzője: Az első perctől az utolsóig hajtottak a fiúk, már az elején látszott, hogy nagyon fel vannak tüzelve a srácok. Ezt a mentalitást kell elmenteni a következő fordulókra.


Vásárhelyi Palánták - Szarvas GFE Gyakorló 38:51 (6-9,16-19,6-8,10-15)
Palánták: Ambrus 23, Szőke 5,Barta 4,Balog 3, Ferenczi 2, Kun-Szabó 1,Lencse-,Kálmán-,Apró-,Angyal-,Illikmann-,Kovács-.

Kotormán Zsuzsanna, a Palánták edzője: A szarvasi csapattal először játszottunk. Sajnos a fiúk a második mérkőzésre elfáradtak a folyamatos cserék ellenére. A mérkőzés fej-fej mellett alakult, a csapatok egymás hibáiból szerezték kosaraikat. A dobásaink sajnos pontatlanok voltak, nagyobb figyelemmel még szorosabb is lehetett volna az eredmény. Csapatunkból kiemelkedett Ambrus Márkó teljesítménye, hátára vette a csapatot.

Szarvasi GFE Gyakorló-Vásárhelyi Oroszlánok 41-71
Oroszlánok: Fejes 19, Szabó 13, Májer 10, Nagy-Sztancsik 9, Herczeg 8, Sebők 5, Térem 4, Levai 2, Fejes P. 1,

Bálint Erik, az Oroszlánok edzője: Látszott az elvégzett munka a srácokon, legutóbb egy szoros meccsen sikerült megvernünk a Szarvas csapatát. Sokat léptünk előre. Tovább kell haladni ezen az úton. Gratulálok a fiúknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.