Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Február 27. 14:21, hétfő | Kék hírek
Forrás: STOP / MTI

Figyelmetlenül lépett a sínekre - halálra gázolta a vonat

Figyelmetlenül lépett a sínekre - halálra gázolta a vonat

Halálra gázolt a vonat egy nőt, aki figyelmetlenül haladt át a síneken hétfőn a Dunakeszi-alsó vasútállomásnál - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a 32 éves nő a Gyöngyvirág utcai gyalogos-aluljáró helyett a síneken akart átkelni a túloldalra, de a Budapestről Vác felé haladó vonat elgázolta. A nő életét már nem lehetett megmenteni. A helyszínelés befejezéséig váltakozó irányban halad a vasúti forgalom - mondta a szóvivő.

A Mávinform az MTI-vel azt közölte, hogy a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között reggel 8 órakor a csehországi Ostravába tartó Moravia EuroCity vonat elgázolt egy embert.

A rendőrségi helyszínelés idejére a vágányt lezárták, a másik vágányon a vonatok váltakozó irányban haladtak. Az arra közlekedő szerelvények délelőtt várhatóan átlagosan 15-20 percet késtek, míg a gázoló vonat csak körülbelül 120 perces késéssel tudott továbbmenni - áll a közleményben.

MTI / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.