Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Október 01. 11:07, szombat | PR
Forrás: (x)

Férfi átmeneti kabátok – áttekintés a legdivatosabb modellekről 2022 őszén

Férfi átmeneti kabátok – áttekintés a legdivatosabb modellekről 2022 őszén

Elég csak kipillantani reggel az ablakon. Túl a sötétségen a bepárásodott, sokszor ködben úszó táj magáért beszél. Az ősz jelenléte mindent áthat.

És bizony minimum bőr alá bekúszik a hideg, ha nincs egy jó átmeneti kabát, ami megálljt parancsolna a vacogtató légáramlatoknak. A 2022-es esztendőben sem maradnak el a divatos fazonok, amiket nemcsak azért öröm viselni, mert eredményesen dacolnak a zord időjárással. Pusztán megjelenésük is szemeket gyönyörködtetően férfias.

Van, ami soha nem megy ki a divatból?

Így igaz! Legalábbis a bőrkabát kétségtelenül ebbe a kategóriába tartozik. Nem csoda, hogy a Bolf kínálatában számtalan variációja érhető el. Kapucnival vagy anélkül, szőrme csuklyával vagy attól mentesen, esetleg szegecsekkel megspékelve. Fekete vagy mondjuk barna színben. Motoros kiadásban. De a bomberdzsekiket sem érdemes letörölni a placcról, mert mi tagadás, eltörölhetetlenek.

Aztán a softshell dzsekikről sem célszerű megfeledkezni. Hogy miért? Azért, mert a megjelenésük vitathatatlanul stílusos, miközben praktikusság tekintetében az élen teljesítenek. Lepergetik a vizet, megálljt parancsolnak a hideg széllökéseknek, és számtalan színárnyalatban pompáznak. Mivel mostanában az őszre jellemző a nagy csapadékmennyiség és a heves szél, ezért ezek az előnyök éles helyzetekben aranyat és melegséget érnek!

A steppelt variációk, azon túl, hogy jól mutatnak, színekben sem fukarkodnak. Grafit, khaki, terep, kék, zöld, fekete, sőt piros, fehér árnyalatok is elérhetőek. Annak függvényében érdemes kiválasztani a tökéletes színt, hogy a ruházat többi részéhez melyik az, ami igazán passzol. Teljesen rendben vannak a sötét variánsok, de csak azért nem kell sötétségbe burkolózni, mert a természetben mind kevesebb a fény. Az őszi kabáttrend egyik invitálása, hogy világos színekre fel! Miért ne juthatna ilyen módon főszerephez a vidámság, a jókedv?

Az elegancia sportosan is megélhető?

Igen, hiszen nem kizárólag a szövetkabátok és az öltönykabátok azok, amik eleganciáról tehetnek tanúbizonyságot. A bőrdzsekik utánozhatatlan kisugárzását például valószínűleg senki sem vitatja. Miközben az átmeneti időszakra szabott sportdzsekik is kizárólag használatra, hordásra várnak. Attól még, hogy a kialakításukra a legjobb jelző a sportos, nem kell lemondani a férfias tulajdonságokról, sőt az eleganciát sugárzó stílusjegyekről.

Mennyire érdemes enyhe ősszel számolni?

Benne van a pakliban, hogy az indiánnyár váratlan hőséget hoz magával. A levehető ujjas motoros bőrkabát például ilyen esetekre nagyszerű választás. Alapjáraton kiélvezhetőek óvó-védő jellemvonásai, ám ha megérkezik a meleg, ha tényleg beköszönt a várva-várt késői nyári szezon, akkor könnyedén meg is lehet szabadulni az ujjaktól. Így aztán különösen szabadon élvezhetőek a melengető sugarak, és a kellemesen simogató, szinte tavasz illatú levegő. Majd amikor újra zordabbra fordul az idő, lemegy a nap és feltámad a szél, akkor az ujjak újfent elfoglalhatják eredeti helyüket. Ennyire egyszerű, testre és helyzetre szabható az egész!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.