Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Július 11. 11:27, hétfő | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser Invitel Zrt.

Felmérést indít az Invitel, hogy még jobban megismerje a kisvállalatok internethasználati szokásait

Felmérést indít az Invitel, hogy még jobban megismerje a kisvállalatok internethasználati szokásait

Az internet régóta meghatározó szerepet tölt be az üzleti életben, és ma már nélkülözhetetlen a cégek működéséhez, versenyképességük megőrzéséhez.

Az Invitel legújabb kutatásában azt vizsgálja, hogyan használják ki a hazai kisvállalatok az internetes kommunikáció- és marketing adta lehetőségeket. Válaszaival most bármely vállalkozás hozzájárulhat a felmérés sikeréhez.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy minél jobban megismerjük ügyfeleinket és a valós igényekre reagálva alakítsuk ki szolgáltatásainkat. Rendszeresen végzünk felméréseket, mert hiszünk abban, hogy ügyfeleink visszajelzései és az ezekből nyert tapasztalatok segítenek minket leginkább szolgáltatásaink és hálózatunk fejlesztésében. „Vállalkozásom a weben” című kutatásunk kiemelkedően fontos számunkra, hiszen segítségével még jobban megismerhetünk egy különleges ügyfélkört, akiknek igényei a lakossági- és nagyvállalati igények között helyezkednek el, egészen egyedi szokásokkal és attitűdökkel – mondta Iski István, az Invitel lakossági-és kisvállalati marketingigazgatója.

A közösségi tudás és tapasztalat aranyat ér

A több szem többet lát elve a kérdőívek esetében is érvényes, hiszen minél többen és minél különbözőbb kisvállalati tevékenységi háttérrel járulnak hozzá az adatgyűjtéshez, annál hasznosabb és sokszínűbb eredményeket várhatunk majd. A Profi szolgáltatásokat egyre többen veszik igénybe. A Profi portfólió leginkább azért kedvelt a vállalkozások körében, mert profiljuktól és igényeiktől függően szabadon összeválogathatják, azaz teljes mértékben kombinálhatják egymással az egyes szolgáltatásokat – így külön-külön választhatnak a vezetékes internet-,a telefon- és a TV-szolgáltatás csomagok közül.

A közösségi média platformok – pl. Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn stb. – és az egyéb internetes kommunikációs csatornák és eszközök – pl. weboldal, webshop, online ügyfélszolgálat, élő chat – jelentősen megnövelték a kisvállalatok kommunikációs- és hirdetési lehetőségeit. De vajon melyik iparágban és hogyan használják ezeket a kisvállalkozások a mindennapokban? Többek között ezekre a kérdésekre keresi az Invitel a válaszokat legújabb kutatásában, amelynek eredményeihez bármely kisvállalat hozzájárulhat, ha kitölti az itt található kérdőívet.

Mi lesz az eredményekkel?

Az Invitel belső elemző csapata értékeli az online kérdőív eredményeit, és a tapasztalatokat természetesen nem csak a szolgáltatások fejlesztéséhez használják fel, az általános és publikus statisztikai adatokat a nagyközönséggel is hamarosan megosztják a sajtóban, illetve a Profi Kisvállalati Blogon.

Az Invitelről

Az Invitel Csoport lakossági és kisvállalatai ügyfeleinek professzionális kiszolgálását az Invitel Távközlési Zrt. végzi. A társaság több mint 20 év tapasztalatával a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként, széles körű portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére. Korszerű, interaktív, digitális és HD televízió-, valamint gyors internet- és megbízható telefonszolgáltatásáról ismert a lakosság körében, emellett kisvállalatokra szabott internet-, telefon-, publikus TV szolgáltatásokat és más kiegészítő telekommunikációs csomagajánlatokat is kínál. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

A közép- és nagyvállalati, intézményi, valamint nagykereskedelmi ügyfelek részére a társaságcsoport másik pillére, az Invitech Solutions nyújt magas színvonalú telekommunikációs és informatikai szolgáltatásokat.

További információ:http://www.invitel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.