Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2019. Augusztus 14. 10:32, szerda | Helyi

Félárú vasúti kedvezmény a Székesfehérvári Királyi Napokra

Félárú vasúti kedvezmény a Székesfehérvári Királyi Napokra

A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvényre augusztus 17-től 20-ig, 50 százalékos vasúti utazási kedvezményt biztosít utasainak a MÁV-START, bármely belföldi állomásról Székesfehérvárra.

A kedvezményes retúrjegy másodosztályra szól, első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonaton a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban augusztus 16-án lehet elkezdeni, vissza pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 21-én éjfélig lehet utazni vele.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén – a Tourinform információs pontjánál, a Városház téren – lebélyegeztetik; erre augusztus 17-től 20-ig, naponta 10 és 22 óra között van lehetőség. Amennyiben a bélyegzést elmulasztják, a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.

A rendezvényről awww.turizmus.szekesfehervar.huoldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 12. 15:43, szerda | Helyi

Új vasúti megállóhely épül Újpalotán

Tavaly májusban két hétig ideiglenesen, csúcsidőszakban személyvonatok közlekedtek a balparti körvasúton, a Budapest–Hatvan vasútvonalról Újpesten át Piliscsabára.

2020. Február 12. 15:40, szerda | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2020. Február 12. 12:26, szerda | Helyi

Mesterek, gyalogsátánok, komédiások... Kalandozások Kiss Lajos korában

Tárlatvezetés a Tornyai János Múzeumban

2020. Február 12. 12:22, szerda | Helyi

Okostelefonos alkalmazásban, fényképpel veszi nyilvántartásba a MÁV az elhagyott értékeket

Tavaly több mint 9000 talált tárgyat regisztráltak a vasúttársaságnál