Városlista
2019. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Augusztus 14. 10:32, szerda | Helyi

Félárú vasúti kedvezmény a Székesfehérvári Királyi Napokra

Félárú vasúti kedvezmény a Székesfehérvári Királyi Napokra

A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvényre augusztus 17-től 20-ig, 50 százalékos vasúti utazási kedvezményt biztosít utasainak a MÁV-START, bármely belföldi állomásról Székesfehérvárra.

A kedvezményes retúrjegy másodosztályra szól, első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonaton a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban augusztus 16-án lehet elkezdeni, vissza pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 21-én éjfélig lehet utazni vele.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén – a Tourinform információs pontjánál, a Városház téren – lebélyegeztetik; erre augusztus 17-től 20-ig, naponta 10 és 22 óra között van lehetőség. Amennyiben a bélyegzést elmulasztják, a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.

A rendezvényről awww.turizmus.szekesfehervar.huoldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 12:00, péntek | Helyi

130 éves a Budapest-Lajosmizse vonal

A Budapest–Lajosmizse vasútvonal átadásának 130. évfordulója alkalmából nosztalgiavonat indul szeptember 29-én, 9:28-kor a Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére.

2019. Szeptember 20. 11:56, péntek | Helyi

Közérdekű közlemény

2019. szeptember 20-án, pénteken (egész nap) katonai járművekből álló menetoszlopok közlekedésére kell számítani

2019. Szeptember 20. 11:52, péntek | Helyi

Tegyen egy kirándulást Svájcba, utazzon vonattal közvetlenül Zürichbe!

Budapestről Tatabányán és Győrön át minden nap közlekedik egy-egy pár nappali és éjszakai vonat, amelyekkel kényelmesen, átszállás nélkül lehet eljutni Svájc kapujába, Zürichbe.

2019. Szeptember 20. 11:50, péntek | Helyi

Lezárt akta: Elvitték a buszt, de nem volt engedélyük

A szegedi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a társasággal szemben, akik kinyitottak, majd elvittek egy parkoló buszt a sándorfalvi autóbusz-állomásról. Eljárás indult ellenük.