Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 14. 10:32, szerda | Helyi

Félárú vasúti kedvezmény a Székesfehérvári Királyi Napokra

Félárú vasúti kedvezmény a Székesfehérvári Királyi Napokra

A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvényre augusztus 17-től 20-ig, 50 százalékos vasúti utazási kedvezményt biztosít utasainak a MÁV-START, bármely belföldi állomásról Székesfehérvárra.

A kedvezményes retúrjegy másodosztályra szól, első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonaton a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban augusztus 16-án lehet elkezdeni, vissza pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 21-én éjfélig lehet utazni vele.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén – a Tourinform információs pontjánál, a Városház téren – lebélyegeztetik; erre augusztus 17-től 20-ig, naponta 10 és 22 óra között van lehetőség. Amennyiben a bélyegzést elmulasztják, a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.

A rendezvényről awww.turizmus.szekesfehervar.huoldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.