Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2019. Június 06. 19:04, csütörtök | PR

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Az utóbbi évek vezető trendje a színek zabolátlan használata. Ám ha a megunhatatlan feketét és fehéret használjuk, egész biztosan magunkra vonjuk a figyelmet.

Nemcsak az elegáns viseletek esetében, hanem a vízparton és a vízben is működik a ‘varázslat’.

Kimondottan színes az idei tavasz-nyár

A tavalyi nyarat uralta a bohém, etno, illetve a trópusi mintákból merítő trend. 2019-ben a legeslegmenőbb szín annyira rikító, élénk és csajos, hogy azt nem lehetne fokozni: a szezon árnyalata a korall. Minden sztár ebben mutatkozik; Lady Gaga a MET Gálán úgy nézett ki rózsaszín ruhájában, mint akit egy Disney rajzfilmből vágtak ki épp az előbb.
A trend tehát azt diktálja, hogy minden legyen nagyon színes, pörgősen életteli. Ám ahogy mondani szokás, a divat változik, de a stílus örök. A monokróm színek pedig garantálják a stílusosságot.

Elég csak a divattörténet egyik leginkább ikonikus ruhadarabjára, a ‘kis feketére’ gondolni. Az egyszerű vonalú koktélruha titka, hogy ebben a karcsúsító színben számtalan formában variálható, és nincs nő, akinek ne állna jól.
Az egyszerűségében figyelemfelkeltő fekete és fehér remekül mutat a strandon is. Íme két tipp, idén hogyan vethetjük be.

Felöltözve és feketében

A visszafogott fekete egyberészes fürdőruha remekül formázza azokat, akik erősebbek a törzs tájékán, és egyben klasszikus nőiességgel ruház fel mindenkit. Ha a balett táncosok fekete dresszére gondolunk, egyértelmű, hogy a legegyszerűbb fazonban is nagyon hatásos a sötét fürdőruha.
Tévedés, hogy a vízparton mindenkinek bikiniben kell lennie, és ‘strandtestet’ fejlesztenie: nyugodtan nyúljunk vissza a klasszikus fürdőruhához.
Ha mélyen dekoltált, ravaszabb vonalvezetésű egyberészest viselünk, az pedig valódi ‘femme fatele-é’ tesz.

Fekete-fehér csíkos

Ha játékosabbra vennénk a megjelenésünket, idén a retró jegyében tobzódhatunk a fekete-fehér csíkozásban. A bikinik terén is válogathatunk csodás megoldásokban.
Nagyon trendi a magas derekú, hosszított bikinifelsős fazon, amely remekül nyújtja az alakot. Idén akár pánttal összekötött, ‘hózentrógeres’ fazont is viselhetünk - ebben biztosan meg fognak nézni!
Egyértelmű tehát, hogy egyáltalán nem unalmas monokróm színekbe öltözni, és nem fogunk ‘rejtőzködni’ a strandon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Rostban gazdag ételek

A gyerekek ízlése szerint ideális reggeli sajnos gyakran egyáltalán nem ideális táplálkozási szempontból. Hogyan tudjuk elérni, hogy elfogyjon a reggeli és még egészséges is legyen?