Városlista
2019. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Június 06. 19:04, csütörtök | PR

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Az utóbbi évek vezető trendje a színek zabolátlan használata. Ám ha a megunhatatlan feketét és fehéret használjuk, egész biztosan magunkra vonjuk a figyelmet.

Nemcsak az elegáns viseletek esetében, hanem a vízparton és a vízben is működik a ‘varázslat’.

Kimondottan színes az idei tavasz-nyár

A tavalyi nyarat uralta a bohém, etno, illetve a trópusi mintákból merítő trend. 2019-ben a legeslegmenőbb szín annyira rikító, élénk és csajos, hogy azt nem lehetne fokozni: a szezon árnyalata a korall. Minden sztár ebben mutatkozik; Lady Gaga a MET Gálán úgy nézett ki rózsaszín ruhájában, mint akit egy Disney rajzfilmből vágtak ki épp az előbb.
A trend tehát azt diktálja, hogy minden legyen nagyon színes, pörgősen életteli. Ám ahogy mondani szokás, a divat változik, de a stílus örök. A monokróm színek pedig garantálják a stílusosságot.

Elég csak a divattörténet egyik leginkább ikonikus ruhadarabjára, a ‘kis feketére’ gondolni. Az egyszerű vonalú koktélruha titka, hogy ebben a karcsúsító színben számtalan formában variálható, és nincs nő, akinek ne állna jól.
Az egyszerűségében figyelemfelkeltő fekete és fehér remekül mutat a strandon is. Íme két tipp, idén hogyan vethetjük be.

Felöltözve és feketében

A visszafogott fekete egyberészes fürdőruha remekül formázza azokat, akik erősebbek a törzs tájékán, és egyben klasszikus nőiességgel ruház fel mindenkit. Ha a balett táncosok fekete dresszére gondolunk, egyértelmű, hogy a legegyszerűbb fazonban is nagyon hatásos a sötét fürdőruha.
Tévedés, hogy a vízparton mindenkinek bikiniben kell lennie, és ‘strandtestet’ fejlesztenie: nyugodtan nyúljunk vissza a klasszikus fürdőruhához.
Ha mélyen dekoltált, ravaszabb vonalvezetésű egyberészest viselünk, az pedig valódi ‘femme fatele-é’ tesz.

Fekete-fehér csíkos

Ha játékosabbra vennénk a megjelenésünket, idén a retró jegyében tobzódhatunk a fekete-fehér csíkozásban. A bikinik terén is válogathatunk csodás megoldásokban.
Nagyon trendi a magas derekú, hosszított bikinifelsős fazon, amely remekül nyújtja az alakot. Idén akár pánttal összekötött, ‘hózentrógeres’ fazont is viselhetünk - ebben biztosan meg fognak nézni!
Egyértelmű tehát, hogy egyáltalán nem unalmas monokróm színekbe öltözni, és nem fogunk ‘rejtőzködni’ a strandon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 09. 12:57, péntek | PR

A kétszemélyes takarók előnyei és hátrányai

Milyen az ideális takaró? Egyszemélyes vagy esetleg kétszemélyes? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlásnál? Máris mondjuk.

2019. Augusztus 09. 12:56, péntek | PR

Férfiak, rövidnadrág, stílus

A rövidnadrágok és a férfiak kérdést illetően megoszlanak a vélemények, bár az utóbbi időkben rengeteget lazultak az öltözködési szabályok a régi idők szigorú eleganciájához képest.

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.