Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2016. December 11. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

A Győri Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 37 éves győrszemerei lakosnak, aki a megalapozott gyanú szerint egy fejszével fejbe vágta haragosát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 37 éves győrszemerei férfi ellen.

A rendőrségre december 6-án az esti órákban érkezett bejelentés a győrszemerei bűncselekményről. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy fejszével egy alkalommal fejbe vágta ismerősét. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították az ütés következtében életveszélyes sérülést szenvedő férfit.

A járőrök a győrszemerei lakost elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Járásbíróság december 9-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 09:22, szerda | Belföld

Több tucat indítókulcsot találtak az autótolvajnál a rendőrök

Elloptak egy teherautót a XIII. kerületből. Az angyalföldi rendőrök másnap vették őrizetbe a feltételezett tettest, aki akkor két másik kocsit próbált idegen kulcsokkal felnyitni.

2022. Szeptember 28. 07:59, szerda | Belföld

AM: hatalmas az érdeklődés a kormány Tűzifaprogramja iránt

Jelenleg 800 brigád, több mint 3000 fakitermelő és csaknem 1000 erdészeti munkagép dolgozik az igények mielőbbi teljesítésén a Tűzifaprogramban - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter a szaktárca keddi közleménye szer

2022. Szeptember 27. 14:59, kedd | Belföld

Így változott a terhességmegszakítások száma Magyarországon

Az elmúlt 30 évben igen jelentős csökkenés tapasztalható az elvégzett abortuszok számában.