Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2018. December 18. 17:54, kedd | PR

Fedezd fel újra a pizsamát!

Fedezd fel újra a pizsamát!

A pizsama nem férfiatlan és nem is unalmas kötelező ruhadarab. Ma már választhatunk trendi, izgalmas, hozzánk passzoló pizsamákat is. A tél közeledtével pedig nem árt bővíteni meleg éjszakai ruhatárunkat.

Utcai viselet lett

A férfi pizsama egy sötét szeglete a férfiak ruhatárának, nem igazán szoktak büszkélkedni egy újabb darabbal az erősebb nem tagjai. Inkább a leghidegebb hetek kényszerű részének tekintik, hogy pizsamát öltsenek, amikor a póló-boxer párosítás már egyértelműen nem vállalható be (a barátnőknek sem, akik szeretik éjszakára kisajátítani kedvesük boxeralsóit).
Ám nem véletlenül terveznek a csúcs divatházak is pizsamákat, ez a szerelés igenis tud stílusos lenni.
Először is ne feledjük, az elmúlt szezonokban a nappali viseletbe is belopakodott, és az egyik leginkább iránymutató darab lett a pizsama - igaz, női vonalon. De ha már polgárjogot nyert, akkor a férfiak is nyugodtan hangsúlyt fektethetnek erre az éjszakai öltözékre. Ha adunk a megjelenésünkre, beilleszthetünk a ruhatárunkba egy - vagy több - trendi változatot.

Csengetett, Mylord?

Választhatunk szuperklasszikus öltözéket. A sötétkék alapon fehér aprómintás vagy hosszában csíkos, gombos változatok brit eleganciát csempésznek az ágyunkba. A leghagyományosabb ugyanis a hosszában csíkos pizsama ing jellegű felsővel. Egy biztos, jó megjelenést biztosít estére is.
Ha lazábban szeretnénk tölteni az éjszakát, melegítő alsó-felső jellegű pizsamát is választhatunk, számtalan férfias színű - kék, grafitszürke -, kényelmes darab választható az online üzletekben. Ezek keresetlen, sportos megjelenést adnak, és hosszúnadrággal éppolyan férfias jellegűek, mint rövidnadrággal.

Ha az érdekesebb pizsamákra szavazunk, akkor menő irányzat ezen a téren a kockás. Ez a minta egyébként a 2018/2019-es szezon vezető trendje, szinte nincs nő, akinek ne lenne most egy kockás nadrág a ruhatárában. Állhat az összeállítás egyszínű felsőből és kockás alsóból - ez a verzió mindenkinek kitűnően áll.

Bombabiztos karácsonyi ajándék

Még ennél is férfiasabb éjszakai viseletre vágyunk? A V-nyakkivágású, egyszínű változatok lazák és vagányak.
És persze télen is vannak szuperhősök, akik rövid alsójú pizsamában alszanak - a választék szinte végtelen ezen a téren is.
Pizsamát nemcsak magának vesz az ember. Sok férfinak egy női családtag választja ki a legjobb példányt. Így karácsony előtt remek megoldás rendelni egy darabot - ha nem is a legizgalmasabb választás, de egy kiadós alvás után reggel a megajándékozott biztosan hálásan fog gondolni arra, aki megtalálta az ideális pizsamát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 19:04, csütörtök | PR

Fekete és fehér - a strand királynőjévé tesznek

Az utóbbi évek vezető trendje a színek zabolátlan használata. Ám ha a megunhatatlan feketét és fehéret használjuk, egész biztosan magunkra vonjuk a figyelmet.

2019. Június 06. 19:02, csütörtök | PR

Érezd magad főnöknek és válassz ehhez illő forgószéket

Egy nap során számos döntést hozunk meg, kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Vannak olyan témák, amiknek alaposan utánajárunk, mielőtt döntést hoznánk, azonban sokszor még így sem veszünk figyelembe minden szempontot.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.