Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Kevesen tudják mi mindenen ment keresztül Fásy Ádám, hiszen a reflektorfényben élő tévés személyiség gyakran titkolta családja és saját egészségi állapotát a közönség előtt.

Most azonban a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában vallott arról, hogy ismét daganat van a lábában.

Tragédiából is kijutott Fásy Ádámnak, akit a televízió képernyőjén mindig vidámnak láthat a közönség. A mosoly mögött azonban volt, hogy súlyos terhek is nyomták a mulatós énekes vállát. A Frizbi felvételén is elcsukló hangon beszélt fia elvesztéséről, aki a karjai között halt meg, halálközeli élményben azonban Fásynak is volt része néhány évvel ezelőtt, amikor is egy óriási daganatot operáltak ki a bal lábából.

- Ez egy gyermekfej nagyságú daganat volt a bal combomban. Annyira megnőtt, hogy elkezdte nyomni a vénát, majd elkezdett zsibbadni a lábam. Seffer tanár úrék megoperáltak, de később komplikációk léptek fel. Miután hazaengedtek, otthon elfertőződött ez a seb. Borzasztó kálvárián mentem keresztül - mesélte Fásy Ádám, aki Hajdú Péter kérdésére elárulta, bármi megtörténhetett volna, még az is, hogy elveszíti a lábát.

- Nagyon keveset tudtam magamról, mert eszméletkihagyásaim voltak, nem tudtam, hogy mi történik, csak pörögtek az események. Egy 20 perces rutinműtétből 3 órás műtét lett. A vége happy end lett, hiszen itt vagyok, de még mindig nincs vége. Egy 8x13 centis szövetanyag bennmaradt a vénámban, azt nem tudták lefejteni. A szakemberek azt gondolták, hogy be fog tokosodni, de nem így történt, hanem elkezdett nőni. A bal lábamban ugyanott így ismét van egy daganat, nem akkora, mint volt, de zsibbad a lábam - magyarázta Fásy, aki hozzátette: próbálja megoldani, hogy ne lássák a közlekedését, illetve mozgáskultúráját, ezért lehet az, hogy a közönség olykor mit sem sejt a problémáiból.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára