Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2017. Február 21. 10:03, kedd | Helyi
Forrás: Túri Lilla Kommunikációs asszisztens

EVP- Egészségfejlesztési Iroda márciusi programajánlója

EVP- Egészségfejlesztési Iroda márciusi programajánlója

Márciusban is tovább folytatódik az EVP- Egészségfejlesztési Iroda által szervezett EVP 50+ Internet Klub

A klub az internetezés és elektronikus levelezés alapjainak elsajátítására ad módot az 50 év feletti lakosok számára, megismertetve a résztvevőket az infokommunikációs eszközök használatával, az új típusú ismeretszerzés és kapcsolattartás lehetőségeivel.

Az internes klubfoglalkozásra előzetes jelentkezés szükséges. Jelentkezni a www.evp.hu oldalán letölthető jelentkezési lappal vagy az ingyenesen hívható 06 80820085 –ös telefonszámon lehet.

A program 2017. április 27-ig hétfőtől- csütörtökig, 14-16 óráig folyamatosan tart.

Minden nap más-más témával várja az EVP-Egészségfejlesztési Iroda a jelentkezőket:

  • hétfői napokon a mozgással kikapcsolódással kapcsolatosan
  • keddi napokon közösségi oldalak használatával, online ügyintézéssel
  • szerdánként a táplálkozással, kalória számítással kapcsolatosan,
  • csütörtöki napokon a kulturális lehetőségekkel kapcsolatosan szerezhetnek új információkat az internet segítségével.

A jelentkezőknek önkéntes diákok segítenek eligazodni az internet világában.

2017. március 11-én 9.00 óra és 14.00 óra között tollaslabda napot hirdet az EVP- Egészségfejlesztési Iroda a Balogh Imsi Sportcsarnokban.

Várják mindazok jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék magukat a tollaslabda napon. A körmérkőzések csoportokban fognak zajlani, majd a pályánkénti győztesek fognak egymás ellen játszani. Akik az első körmérkőzés után kiestek, szabadon játszhatnak tovább, a lényeg a mozgás!

További információ: ahttp://www.evp.hu oldalon, a 62/532-368-as, vagy a 0670/600-9625-ös telefonszámon, vagy az http://efi-hodmezovasarhely@evp.hu, vagy azhttp://ihaszildi@vipmail.hu email címen.


2017. március 18-án 10.00 óra és 11.00 óra között Kondicionáló tornát hirdet az EVP- Egészségfejlesztési Iroda a Balogh Imsi Sportcsarnokban. A rendezvényre várnak minden mozogásra és kikapcsolódásra vágyó nyugdíjast.

2017. március 27-én 16 órakor kerül megrendezésre az év második EVP-Klubja, melynek témája a Daganatos betegségek kockázatának csökkentése, szűrésekre mozgósítás. A foglalkozás interaktív előadás formájában kerül megrendezésre. A résztvevők minden érdeklődőt szeretettel várnak, a részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezni ahttp://www.evp.hu oldalán letölthető jelentkezési lappal vagy az ingyenesen hívható 06 80820085 –ös telefonszámon lehet.

2017. március 31-én 16:00 órakor kerül (esős nap esetén: április 7-én) megrendezésre az idei év első Botkóstolója a Zöldlépés Nordic Walking Közhasznú Egyesület szervezésével. Helyszín az Európa Park Pető F. utcai játszótér. A szervezők mindazok jelentkezését várják, akik szeretik a természetet, akik kedvelik a csapatban sportolást, akik még nem döntötték el, hogy melyik sportágat űznék rendszeresen.

A programhoz a szervezők Nordic Walking botokat biztosítanak.
Bővebb információ: Oskovics Katalin, telefon: 06 30 292-3612 e-mail: osikati@zoldlepes.hu

Az EVP- Egészségfejlesztési Iroda munkatársai továbbra is várják az egészségük iránt elkötelezetteket, állapotfelméréssel egybekötött életmódtanácsadással a prevenciós rendelőbe (Kórház „L” épület). Időpont egyeztetés a 62/532-368.

A rendezvényekre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A programokról további tájékoztatás az EVP- Egészségfejlesztési Irodában a 62/532-368-as telefonszámon vagy ahttp://www.evp.hu oldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 19. 06:00, szerda | Belföld

Hőség- Harmadfokú riasztás lépett életbe

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján

2024. Június 19. 06:00, szerda | Sport

A törökök győzelemmel kezdtek az Eb-újonc Georgia ellen

A török válogatott 3-1-re legyőzte az újonc Georgia csapatát a németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének keddi játéknapján, az F csoport nyitányán.

2024. Június 19. 06:00, szerda | Sport

Rossi: az esélytelenség motiválhat minket

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint éppen az esélytelenség motiválhatja a magyar labdarúgó-válogatott játékosait szerdán a házigazda németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.