Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2022. Március 26. 17:18, szombat | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

Ételízesítős tubusokba rejtette a kábítószert egy bűnbanda

Ételízesítős tubusokba rejtette a kábítószert egy bűnbanda

Ételízesítős tubusokba rejtette a kábítószert egy bűnbanda, amelynek tagjait Szombathelyen fogták el - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a pénteki elfogásról beszámolva azt írta, a drogterjesztéssel foglalkozó csoport 2021-től rendszeresen - közreműködők igénybevételével - nagy mennyiségben árusított különféle tiltott anyagokat.

Az elfogás után a nyomozók átkutatták a bűnbanda tagjainak lakásait, és több százezer forint készpénzt, nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot, mobiltelefonokat, valamint a kábítószer eladásához és fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le. Az egyik elfogott férfi csornai házában lőszereket és fegyvert is találtak, amelyek tartására nem volt engedélye.

A dílerek a továbbértékesítésre szánt drogot majonézes és piros arany ételízesítős tubusokba is elrejtették, mert azokat az egyik büntetés-végrehajtási intézetbe akarták bejuttatni - ismertették.

Az akcióban három embert fogtak el, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították őket. A nyomozók egy 35 éves csornai férfit és egy 24 éves sobori nőt kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt, míg egy 64 éves gencsapáti nőt kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával hallgatták ki - olvasható a rendőrségi közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 18:11, kedd | Belföld

Büntetőeljárás indult egy 2 és fél éves kislány vízbe fulladása miatt

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást egy 34 éves nő ellen.

2022. Augusztus 09. 17:16, kedd | Belföld

1901 óta a legszárazabb hét hónapon vagyunk túl

1901 óta a legszárazabb hét hónapon van túl Magyarország, az átlagos csapadékmennyiség csaknem fele hiányzik - írta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

2022. Augusztus 09. 15:09, kedd | Belföld

Újabb unokázós bűnbandát számolt fel a rendőrség

Befejeződött a nyomozás az időseket megkárosító, Angliából irányított csalók ügyében, a 14 tagú bűnszervezet felszámolásáról kedden számolt be a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

2022. Augusztus 09. 13:06, kedd | Belföld

Hatástalanították az óriási bombát Veszprémban - Fotók

Hatástalanították a Veszprém belvárosában talált 500 kilogrammos szovjet légibombát a Magyar Honvédség tűzszerészei kedden.