Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. November 08. 12:29, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Emléktáblát avatnak dr. Elek András tiszteletére

Emléktáblát avatnak dr. Elek András tiszteletére

November 9-én, szerdán ünnepelné 72. születésnapját dr. Elek András, a Vásárhelyi Kosársuli alapítóelnöke.

Tiszteletére emléktáblát avat az egyesület november 11-én, pénteken 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokban, a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Győr elleni mérkőzése előtt.

A Kosársuli alapítója, dr. Elek András 2021 áprilisában hunyt el. A sportszervezet vezetője elsőként alapított utánpótlás-kosárlabdaegyesületet hazánkban. Az egyesület csapatai számos sikert elérve váltak országosan is ismertté. Áldozatos munkájának köszönhető, hogy életben maradt a kosárlabda a városban, de nevéhez fűződik a legutóbb NB I/A csoportba jutó gárda felépítése is. Életműve, munkássága és a sportág Hódmezővásárhelyen való fennmaradásáért tett erőfeszítései előtt emléktábla avatással tiszteleg a Vásárhelyi Kosársuli november 11-én 18:00-kor a Hódtói Sportcsarnok első emeletén, amelyre dr. Elek András tisztelőit és a szurkolókat is várja az egyesület.

A GYŐRT FOGADJA A KOSÁRSULI

Az emléktábla avatása után a Győrt fogadja a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Nem számíthat sétagaloppra a hazai együttes, hiszen a vendégek eddig azonos eredménnyel (3 győzelem és 4 vereség), mindössze két hellyel állnak a 6. helyezett kék-sárgák mögött a tabellán. Ráadásul a múlt pénteki, tiszaújvárosi találkozón lesérült Varga Zalán, a Hódmezővásárhely egyik legrutinosabb játékosa, aki mellett Vuk Pavlovics csapatkapitány sincs tökéletes fizikai állapotban.

A felnőttmérkőzés 18:30-kor, az U20-as összecsapás 16:00-kor kezdődik a Hódtóiban, ahová továbbra is ingyenesen lehet majd belépni. Idén újítás, hogy támogatásokat is vár a Kosársuli a nézőktől, akik a felnőttösszecsapás előtt maguk dönthetik el, hogy 100, 500 vagy 2000 forinttal támogatják az egyesületet, amely a csapatok utazási költségeire fordítja a befolyó összegeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a