Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2011. Augusztus 04. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Embercsempész rendőrkézen

Embercsempész rendőrkézen

Hét külföldit próbált egy bérelt furgonnal a magyar-osztrák határon átcsempészni egy magyar nő. A rendőrök a furgont az M1-es autópályán megállították - értesült a HavariaPress.

Szerda reggel állították meg a rendőrök a határ közelében a Ford Transitot, melyet egy pécsi nő vezetett. A bérelt jármű átvizsgálásakor hét külföldi - három afgán, három iraki és egy szír állampolgár - került elő. A Magyarországon illegálisan tartózkodó külföldiek elmondták, hogy Törökországban egy kamionba szálltak be, majd a zöldhatáron át jutottak Szerbiából hazánkba. A pécsi nő - akit embercsempészéssel gyanúsítottak meg - Bécsbe akarta vinni a határsértőket, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. (pr)

Címkék: csempész

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 18:02, vasárnap | Kék hírek

A saját fiára lőtt gumilövedékes pisztollyal egy anya

Családi veszekedés közben lőtt kétszer a fiára egy nő Bokodon szombaton. A rendőrök mindkét személyt gyanúsítottként kihallgatták.

2019. November 17. 12:34, vasárnap | Kék hírek

Féltékenységből szétvert egy kocsit egy nő

A kecskeméti rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és a gyanúsított ellen vádemelést javasolnak.

2019. November 17. 07:00, vasárnap | Kék hírek

Folytatódott a fővárosi szórakozóhelyek ellenőrzése, öt embert előállítottak

Folytatódott a belvárosi szórakozóhelyek éjszakai komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzése Budapesten, a rendőrség több mint száz embert igazoltatott, közülük ötöt előállított

2019. November 16. 15:29, szombat | Kék hírek

A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, melyet pénteken a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.