Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 04. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Embercsempész rendőrkézen

Embercsempész rendőrkézen

Hét külföldit próbált egy bérelt furgonnal a magyar-osztrák határon átcsempészni egy magyar nő. A rendőrök a furgont az M1-es autópályán megállították - értesült a HavariaPress.

Szerda reggel állították meg a rendőrök a határ közelében a Ford Transitot, melyet egy pécsi nő vezetett. A bérelt jármű átvizsgálásakor hét külföldi - három afgán, három iraki és egy szír állampolgár - került elő. A Magyarországon illegálisan tartózkodó külföldiek elmondták, hogy Törökországban egy kamionba szálltak be, majd a zöldhatáron át jutottak Szerbiából hazánkba. A pécsi nő - akit embercsempészéssel gyanúsítottak meg - Bécsbe akarta vinni a határsértőket, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. (pr)

Címkék: csempész

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 21. 18:04, vasárnap | Kék hírek

Feltörte barátnője a közösségi oldali fiókját és azzal fenyegetőzött

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

2019. Július 21. 13:18, vasárnap | Kék hírek

Gázpisztollyal zárta a kocsmai vitát egy vendég

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gárdonyi vendéglátó egységben gázriasztó fegyvert használt egy vita során.

2019. Július 21. 12:18, vasárnap | Kék hírek

Illegális gyorsulási verseny ellen léptek fel a hatóságok a fővárosban

Az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében tartott ellenőrzést pénteken a rendőrség és a közlekedési hatóság Budatétényben - tette közzé honlapján vasárnap reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

2019. Július 20. 13:08, szombat | Kék hírek

Hívatlan díler költözött a lakásba

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki zárat cserélt egy belvárosi lakásban, hogy ott kábítószert értékesítsen.