Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 03. 06:31, vasárnap | Bulvár
Forrás: stop.hu

Eltiltották egymástól Tóth Gabit és Tóth Verát

Eltiltották egymástól Tóth Gabit és Tóth Verát

Meglepő sorokat olvashattunk tegnap a Facebookon Tóth Gabi adatlapján. A fiatal énekesnő kikelt magából, miután tudomására jutott, hogy nem léphetnek fel együtt testvérével, Verával. Gabi úgy tudja, Vera új menedzsere nem engedélyezi a közös fellépést.

"Szégyen és gyalázat, hogy 19 év után eljutottunk odáig, hogy az egyetlen testvérem vadiúj, legesleg menedzsere NEM engedélyezi a közös fellépést velem... Indok: 0, válasz a miértekre: 0... Ez olyan mérhetetlen dühöt és fájdalmat kelt bennem, hogy leírni nem tudom. Hihetetlen, hogy emberek egy tollvonással áthúzhatnak érzelmi, emberi, életet jelentő energiákat. Ezúton is szeretném nyilvánosan is megköszönni! És igen vállalom a következményeket e poszt után! Legyenek azok bármik! Ezt NEM HAGYOM!" - szólt a panasz Gabitól, aki az Új Ásznak azt mondta, nem tudja elfogadni a döntést.
- Egyszerűen csak ülök és nézek ki a fejemből. Néha már levegőt sem kapok a megdöbbenéstől. Végtelenül elszomorít ez a történet, és csak keresem az okokat, képtelen vagyok megtalálni. Válasz nincs, Vera menedzsere kinyomja a telefont, ha hívom. A tesómmal mindketten egyszerű, vidéki lányok vagyunk, akiket tényleg nem a pénz motivál. Rettentően ritka az, hogy együtt állunk színpadon, így még szakmai indoka sem lehet ennek a megdöbbentő döntésnek - fogalmazott a fiatal énekesnő.

Tóth Verát és menedzserét nem sikerült utolérni telefonon. A Megasztár első szériájának győztese a Facebookon csak annyit írt testvére bejegyzése alá: "Gabika! Legyél kedves törölni ezt a postot! Előbb meg kell bizonyosodni dolgokról, aztán cselekedni. Ezt most nem csináltad jól." Gabi minderre azt válaszolta, hogy nyissa ki végre a szemét a testvére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.