Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. December 04. 13:47, kedd | Helyi
Forrás: Áncsán István Hódmezővásárhelyi LKC

ELLENÁLLHATATLANOK VOLTUNK A MÁSODIK FÉLIDŐBEN

ELLENÁLLHATATLANOK VOLTUNK A MÁSODIK FÉLIDŐBEN

Korábbi mumusunk, a Szarvas vendégeként léptünk pályára vasárnap az NBII 10. fordulójában.

Erőviszonyok ide – tabellán elfoglalt helyezés oda, 30 perc játék után úgy tűnt, hogy ezúttal is kibabrál Velünk a békés-megyei csapat. Kellett ehhez persze a mi aktív közreműködésünk is, már amennyiben a széteső, taktikailag fegyelmezetlen játékunk annak nevezhető, így 2 gólos hazai előnnyel vonultak a csapatok a pihenőre (15-13).

Szerencsére a szünetben Dankó Ervin vezetőedzőnek sikerült rendet tenni a fejekben, a kezdő sípszó után rá sem lehetett ismerni csapatunkra. Három perc alatt mentünk egy 4-0 szériát, ezzel máris Nálunk volt az előny (34. perc 15-17). Innentől voltak még fellángolásai a Szarvasnak, de végig uralni tudtuk a mérkőzést. Védekezésben több labdát szereztünk, ebből sorra lőttük gyors góljainkat, de a felállt fal elleni játékunk is sokkal hatékonyabb volt. Parádés második félidei játékunkban és győzelmünkben óriási szerepet játszott az irányító posztra kerülő Török Gabriella, aki gyakorlatilag bárhol meg tudta bontani a fáradó szarvasi védelmet, ebből számolatlan gólpasszt adott. Mellette Horváth Dorina érdemel hatalmas dicséretet, hiszen kíméletlen higgadtsággal használta ki helyzeteit mind szélről, mind lerohanásból, valószínűleg egyéni csúcsot döntve 14 gólig jutott.

Szarvasi NKK – Hódmezővásárhelyi LKC 30-36 (15-13)
NBII Dél-keleti csoport – 10. forduló
Szarvas, 100 néző
Játékvezetők: Csanádi Arnold, Polgár András
Versenybíró: Mezei Zoltán

HLKC: Ádász – Blaskovics 1, Szabó 6, Lukács 1, Nagy 9, Török 4, Székesi, Cs: Áncsán (k), Horváth 14, Balogh 1, Kovács, Kandó, Klemm, Becsei, Bálint, Ötvös

Dankó Ervin vezetőedző: “Csapnivaló első 30 perc után szenzációs második félidőt mentünk. Azért megdicsérem a csapatomat, hogy lépett egyet taktikai szinten. Képesek voltunk a pályán megvalósítani azt, amit a félidőben elképzeltünk és megbeszéltünk.”

A bajnokság őszi szezonját december 9.-én (16.00), vasárnap hazai pályán zárjuk. A Békéscsaba U21-es csapata elleni mérkőzés kőkemény összecsapásnak ígérkezik, reméljük szép számú szurkolóink előtt győzelemmel sikerül búcsúzni az évtől!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére