Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Június 22. 14:19, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség

Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség

Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata hétfő reggel a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a rendőrség a közösségi oldalon könnyed stílusban, izgalmas és szórakoztató, illetve nem mindennapi esetekről számol be. Mint írták, az oldalon a rendkívüli eseményekről is hírt adnak.

A rendőrség arra kér az olvasókat, hogy az oldalon ne kérjenek információt folyamatban lévő rendőrségi ügyekről és segélykérést se tegyenek ezen a felületen. A magyar rendőrség új Facebook-oldala a https://www.facebook.com/PoliceHungaryOfficial linken érhető el.

Címkék: Facebook, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára