Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Április 08. 14:02, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/illusztráció: police.hu

Elborult az agya – ezt mondta az 50-szer szúró nő

Elborult az agya – ezt mondta az 50-szer szúró nő

A BRFK nyomozói befejezték a nyomozást azzal a nővel szemben, aki a gyanú szerint két éve megölt egy férfit Terézvárosban.

A fővárosi rendőrök 2020. április 17-én érkeztek a VI. kerületi Bajza utca egyik lakásába, mert bejelentést kaptak, hogy ott egy halottat találtak – közölte a rendőrség.
A nyomozók a helyszínen szemlét tartottak, és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás során megállapították, hogy a 64 éves áldozat 2020. április 16-án a Nyugati pályaudvarnál találkozott egy nővel, akivel a férfi lakására mentek. Az újdonsült ismerősök összevesztek, a nő pedig egy késsel mintegy ötven alkalommal megszúrta és vágta a férfit, aki a bántalmazásba belehalt. Az asszony a lakásból műszaki cikkeket, szerszámokat és kávét vett magához, majd elment.

Az életvédelmi nyomozók órákon belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 44 éves T. Olgát másnap reggel fogták el. A nőt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során azt mondta; „Nem tudom hogyan, de elborult az agyam.”

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.