Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Október 15. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Egyszerűen betörték a kocsi ablakát és elragadták a tulaj kezéből a táskát

Egyszerűen betörték a kocsi ablakát és elragadták a tulaj kezéből a táskát

Egy hét alatt beazonosították és elfogták a gyanúsítottakat a kecskeméti rendőrök

A nyomozás adatai szerint két ismeretlen férfi október 5-én éjszaka megjelent az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán a 91-es kilométernél lévő pihenőhelynél, ahol a parkoló járművek utasterét figyelte. Rövid idő elteltével, október 6-án 0 óra 20 perc körül egy ott parkoló Iveco típusú tehergépjármű vezető oldali ajtajának ablakát betörték, majd a benne pihenő 53 éves román állampolgár kezéből a táskáját kitépték.

Az ismeretlen elkövetők a táskával és a benne lévő személyes okmánnyal, mobiltelefonokkal, arany ékszerekkel, valamint készpénzzel együtt elmenekültek.
A nyomozás eredményeként a rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket. N. Leander 31 éves és N. Zoltán 34 éves kunszentmiklósi lakosokat 2017. október 13-án 10 órakor elfogták, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.