Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2023. Május 09. 14:12, kedd | Belföld

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Elképesztő, amit a felvételen látható motoros művelt, a rendőrségi autó mindent rögzített.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel is ellenőrzik a közlekedőket. A videófelvételen szereplő motoros figyelmen kívül hagyva a KRESZ szabályait közlekedett, pedig nagyon sok motoros baleset történik az utakon.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a motorosok figyelmét, hogy maradéktalanul tartsák be a sebességhatárokat és a közlekedési szabályokat!

A statisztikák adatai szerint a balesetek egyik legfőbb oka még mindig a gyorshajtás. A nagyobb haladási sebesség jelentősen megnöveli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ilyen esetekben a többszörösére nő a féktávolság is. A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon. Nem beszélve a gyorshajtás lehetséges jogi következményeiről.

Az egyenruhások a jövőben is rendszeresen végeznek sebességméréseket, kiemelt tekintettel a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokra!

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u

2024. Június 14. 15:03, péntek | Belföld

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását pénteken a Nemzeti Választási Irodában (NVI).