Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2014. Április 15. 12:20, kedd | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

Egy lépéssel távolabb a dobogós reményektől

Egy lépéssel távolabb a dobogós reményektől

Az NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokságban szombaton Makón lépett pályára a HLKC.

Nem titkoltan azzal a céllal utaztak megyei riválisunkhoz, hogy pontot szerezve tovább erősítsék pozíciójukat a dobogóért küzdő élbolyban.
Sajnos hamar kiderült, hogy ezen a napon a makói csapat nagyszerűen felkészült ellenük, nem tudták megvalósítani az előre eltervezett játékot. Voltak ugyan a mérkőzésnek szorosabb periódusai, a mérkőzés 50. percében meg is csillant a fordítás esélye, de nem tudtak élni a lehetőséggel. Mindent egybevetve a hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a két pontot, hiszen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az egész mérkőzésen.
A vereséggel lépéshátrányba kerültek a dobogós helyekért folytatott harcban, de az esély még megmaradt, hiszen csapat kevesebb mérkőzést játszott riválisainál.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság
Marosmenti NKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 34-29 (19-14)

Játékvezetők: Daru Péter, Fődi Róbert
Versenybíró: Medvegy Péter

MNKSE: Kozserán K. (k), Dani (k), Cseh (k), Szebehelyi 4, Kozserán B. 7, Kovács 5, Fodor, Kürti 3, Práger, Sárkány 10, Matyi 5, Molnár, Méreg, Nagy
Edző: Baunok Bernadett

HLKC: Kothencz – Hegyi V. 2, Németh 5, Hegyi D. 4, Tószegi 7, Sajtos 5, Mészáros 1, Cs: Tóth (k), Molnár (k), Török B. 3, Becsei 1, Blaskovics G. 1, Szabó, Fürcht
Edző: Gaál Adrienn

Gaál Adrienn edző: "Nehéz mérkőzésre számítottunk a jó erőkből álló makóiak ellen, ez be is igazolódott, ezzel együtt nagy bennem a hiányérzet. Jobb egyéni teljesítményekkel, és összeszedettebb csapatjátékkal elkerülhettük volna a vereséget."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 04. 18:01, csütörtök | Kék hírek

Pénzmosás miatt emeltek vádat két férfi és egy nő ellen

A Nagykátai Járási Ügyészség pénzmosás miatt vádat emelt két férfi és egy nő ellen, aki Csehországban több bankszámlát is nyitott azért, hogy azokra bűncselekmények elkövetéséből származó pénzeket fogadjon.

2021. Március 04. 17:50, csütörtök | Belföld

Országos tisztifőorvos: minden eszközzel le kell törni a járvány harmadik hullámát

Minden eszközzel le kell törni a járvány nagyon dinamikusan emelkedő harmadik hullámát, a kormányzati szigorítások szükségszerűek voltak - mondta Müller Cecília az operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

2021. Március 04. 17:45, csütörtök | Belföld

Elkezdődött az oltási értesítő sms-ek kiküldése

Elkezdődött a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcina hétvégi beadásáról értesítő sms-ek kiküldése - értesült az MTI csütörtökön.

2021. Március 04. 17:09, csütörtök | Belföld

Nem lassult a költekezési kedv

Az idén januárban nominálisan csaknem 940 milliárd forintot költött el a lakosság a kiskereskedelmi üzletekben, hasonlóan az egy évvel korábbi értékhez, ami azt mutatja, hogy a költekezési kedv nem lassult