Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. December 08. 16:32, kedd | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser Invitel Zrt.

Egy-egy kedves szó és üzenet is bearanyozhatja mindazok életét, akik fontosak nekünk

Egy-egy kedves szó és üzenet is bearanyozhatja mindazok életét, akik fontosak nekünk

Az Invitel kínálatában elérhető kártyafüggetlen, okoskészülékekkel még könnyebben tarthatjuk a kapcsolatot a számunkra értékes személyekkel.

Beköszöntött az advent ünnepi várakozással teli időszaka.

Ilyenkor gyakrabban gondolunk mindazokra, akik fontos szerepet töltenek be életünkben. Magánemberként egyre többször jut eszünkbe a szeretet ünnepe, az üzleti életben pedig sokunknak a karácsony előtti hetek jelentik az év legpörgősebb időszakát. Akár családunkról, akár vállalkozásunkról legyen szó, ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy még az ünnepek beköszönte előtt átadjuk jókívánságunkat távol élő rokonainknak, barátainknak vagy éppen üzletfeleinknek. Ehhez nyújt segítséget az Invitel szolgáltatásai mellé nyújtott új, kedvezményes eszközajánlataival.

Kapcsolattartás a rokonokkal, barátokkal interneten és telefonon

Az Invitel ügyfelei elégedettségét tartja a legfontosabbnak, ezért portfóliójának és szolgáltatáskínálatának kialakítása során hangsúlyt fektet az előfizetők visszajelzéseire. Ahogyan az Invitel 2015. első felében, saját ügyfélkörében végzett kutatásából is kiderült, a megkérdezettek az internetezés legkellemesebb oldalát a kapcsolattartásban, a kapcsolatok ápolásában látják. Különösen igaz ez az adventi időszakra, amikor talán még többet beszélgetünk a világháló segítségével távol élő barátainkkal, rokonainkkal. De gyakrabban is telefonálunk ilyenkor, hiszen nincs szívmelengetőbb, mint egy hosszú esti beszélgetés a nagymamával, aki beavat a tökéletes bejgli elkészítésének fortélyaiba is.

Segítség a kisvállalatoknak az év végi hajrában

Az ünnepekhez közeledve a kisvállalatok számára is kiemelten fontos, hogy gördülékenyen tarthassák a kapcsolatot ügyfeleikkel. Legyen szó egy családi pékségről vagy cukrászdáról, esetleg kis ajándékboltról, ahol különösen lényeges, hogy tartani tudják a lépést az ünnepek közeledtével megszaporodó telefonos és e-mailes megrendelésekkel. De egy kisebb könyvelőiroda dolgozóinak, vagy akár a karácsony előtt még többet úton lévő értékesítő kollégáknak a munkáját is alaposan megkönnyíthetik a kártyafüggetlen okoseszközök.

Az Invitel eszközajánlata ügyfélbarát feltételekkel

Hogy még kényelmesebben lehessen hosszabb üzleti egyeztetéseket, beszélgetéseket folytatni, válaszolni az ünnepi megrendelésekre, és egy-egy kedves szót váltani mindazokkal, akik igazán fontosak nekünk, az Invitel ügyfélbarát feltételek mellett okoseszközöket kínál lakossági és kisvállalati ügyfelei számára egyaránt.

Új lakossági szerződés megkötésekor, valamint az Invitel, kifejezetten kisebb cégek részére kialakított Profi portfóliója keretében kötött új előfizetés esetén, kedvezményes egyösszegű vásárlással vagy részletfizetési konstrukcióban lehet hozzájutni olyan kártyafüggetlen készülékekhez, mint a könnyen használható Huawei Mediapad T1 7.0 tablet vagy az elegáns Huawei P8 Lite és a beépített ujjlenyomat-olvasóval is rendelkező Huawei G8 okostelefonok.

Emellett természetesen az Invitel meglévő ügyfelei sem maradnak ügyfélbarát ajánlatok nélkül. További részletek az Invitel Pontokban, a www.invitel.hu oldalon, a 1288-as lakossági infóvonalon vagy a (06) 80 881 881-es kisvállalati telefonszámon érhetők el.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.