Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2023. Június 15. 09:22, csütörtök | Belföld
Forrás: Ügyészség

Egy corsás keménykedett Celldömölkön - Videó

Egy corsás keménykedett Celldömölkön - Videó

Szándékosan nekihajtott a sértett parkoló motorjának, majd úgy állt ki a parkolóból, hogy a sértettnek el kellett ugrania az autó elől, hogy az ne üsse el.

A vád szerint tavaly nyáron az autós vádlott és a motoros sértett összevitatkoztak Celldömölkön egy parkolóban. A vádlott a vitát úgy akarta rendezni, hogy előbb megütötte a sértettet, majd a sértett parkoló motorjának is szándékosan nekihajtott, oly módon, hogy a sértettnek odébb kellett lépnie, hogy ne üsse el. A motorban több, mint 300.000 forintos kár keletkezett. A sértett ekkor az autó felé rúgott, amit a vádlott akként torolt meg, hogy úgy hajtott ki a parkolóból, hogy a sértettnek el kellett ugrania az autó elől, nehogy az elüsse.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt emelt vádat az autós férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 13. 06:00, csütörtök | Belföld

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban

2024. Június 12. 09:13, szerda | Belföld

A román elnök cáfolta, hogy a B9-ek államai Magyarország kizárását fontolgatnák

A román államfő cáfolta, hogy a NATO keleti szárnyának tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) Magyarország kizárását fontolgatnák, amiért a magyar kormány állítólag \"rendszeresen szembehelyezkedik\" a partnerek döntéseivel.