Városlista
2023. március 20, hétfő - Klaudia, Alexandra

Hírek

2023. Január 25. 11:47, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Dobogóst fogad pénteken a Kosársuli

Dobogóst fogad pénteken a Kosársuli

Ismét hazai pályán lép pályára a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában.

Vuk Pavlovic együttese a bajnokság 18. fordulójában, pénteken a tabella 3. helyén álló Sopron látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban.

A két csapat októberben Sopronban találkozott, akkor jó hajrával a hazaiak nyertek. Azóta a SMAFC számára alakult sikeresebben a szezon, hiszen november vége óta veretlen, a bajnokságban pedig zsinórban hat győzelemnél jár, így a tabella harmadik helyét foglalja el. Farkas Dávid együtteséből különösen figyelni kell az egyaránt ponterős Csátaljayra és Schöllre, valamint a bajnokság egyik legjobb lepattanózójának számító Kovácsra - szereplésüket viszont többször befolyásolhatja, hogy az U20-as és a felnőtt A-csoportban is szereplő fiatal tehetségek miként bírják el a többes terhelést, egyáltalán rendelkezésre állnak-e a Zöld csoportban.

A Kosársuli jelenleg úgy 6. a tabellán, hogy hazai pályán továbbra is hibátlan, így ebből a szempontból biztató jel, hogy (a soproniak elleni meccset is beleszámítva) a hátralévő nyolc bajnokiból hatot a Hódtóiban játszik. Különösen fontos, hogy a jó sorozat folytatódjon, hiszen nagyon sűrű a mezőny, azaz minden győzelem jelentős lehet a felsőházi rájátszás szempontjából.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli SMAFC elleni meccse január 27-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit.

A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 20. 11:13, hétfő | Helyi

Április 2-től több vonalon kisebb mértékben változik a menetrend

Tavaly decemberben a vasútvonalak mintegy harmadát érintő, a korábbiaknál utasközpontúbb, a fejlesztéseket jobban kihasználó menetrend lépett életbe a MÁV-Volán-csoport hálózatán.

2023. Március 20. 11:08, hétfő | Helyi

Bohócdoktorok számítógépekkel lepték meg Szegeden a Pszichiátriai Klinikát

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Pszichiátriai Klinika hosszabb ideje együttműködik a Mátrix Közhasznú Alapítvány piros orros bohócdoktor támogató programjával.

2023. Március 20. 11:05, hétfő | Helyi

Ismét termett babér a Kosársuli U12-eseinek

A hétvégén összesen hat mérkőzése volt három U12-es Kosársuli-csapatnak.

2023. Március 14. 15:23, kedd | Helyi

Ütemterv szerint halad Veszprém vasútállomás felújítása

Az Európa Kulturális Fővárosa programhoz kapcsolódva újítja fel a vasúttársaság Veszprém vasútállomást.