Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2015. Július 22. 13:44, szerda | Belföld
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Díjmentes vasúti utazás a Forma–1 Magyar Nagydíjra

Díjmentes vasúti utazás a Forma–1 Magyar Nagydíjra

A július 26-án a Hungaroringen megrendezésre kerülő Formula 1 30. Magyar Nagydíjra 9990 forintos állójeggyel rendelkezők részére a MÁV-START díjmentes másodosztályú utazást biztosít bármely belföldi állomásról Gödöllőre.

A díjmentes utazáshoz nem kell menetjegyet váltani, azonban az utazás csak másodosztályon vehető igénybe, elsőosztályú utazás esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat az utasnak meg kell fizetni. A vasúti kedvezmény más belépőjeggyel nem használható fel, a belépőt nem kell bélyegeztetni a Hungaroringen. Az érintett vonatok gyorsvonati pótjegy váltása nélkül vehetők igénybe, viszont az InterCity vonatokra továbbra is szükséges megváltani a pót- és helyjegyet. Az utazást legkorábban július 25-től lehet megkezdeni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, július 27-én éjfélig kell befejezni.

A MÁV-START Gödöllőre számos vonatot ajánl, amelyek megtekinthetők a www.mav-csoport.hu honlapon. A harmincadik magyar vb-futam vasárnapi versenynapján, a gödöllői állomáson a menetrendtől eltérően reggel az AVAS, a HERNÁD és a TOKAJ; délután a TOKAJ és a HERNÁD InterCity járatok állnak meg. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon, a rendezvény időszakában is módosított menetrend lesz érvényben, ezért érdemes előre tájékozódni a vonatok indulási és érkezési idejéről.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 11:01, szerda | Belföld

A jövő év elején lehet vakcina itthon

A jövő év elejére valószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere.

2020. November 25. 09:00, szerda | Belföld

A csomagszállítók még bírják a rohamot, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

2020. November 25. 07:00, szerda | Belföld

Budapesten lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja

Budapesten lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.

2020. November 25. 06:00, szerda | Belföld

Üveggel, téglával és kalapáccsal ölt egy pár

Vádat emeltek egy vámosmikolai pár ellen egy januári emberölés miatt - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.