Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 28. 15:14, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

December 1-jén búcsúztatják Almási István polgármestert

December 1-jén búcsúztatják Almási István polgármestert

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

Almási István, Hódmezővásárhely polgármesterének búcsúztatására 2017. december 1-jén, pénteken kerül sor.

A gyászolók 9 órától a Szent István Király templomban róhatják le tiszteletüket, a gyászmise 12 órakor veszi kezdetét.

Almási Istvánt 13 óra 30 perckor a Kincses temetőben helyezik örök nyugalomra.


A búcsúztató ideje alatt 2017. december 1-jén, pénteken útlezárásokra, forgalomkorlátozásra lehet számítani Hódmezővásárhelyen. Lezárják 6 órától 13 óra 30 percig a Szabadság tér a Rárósi út és a Szent István tér közötti területet.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy december 1-jén, pénteken 6 óráig vigyék el az itt található parkolókból a gépjárműveiket. Lezárják 9 órától 13 óra 30 percig a Vöröskereszt utca, 47-es főút és Szabadság tér közötti szakaszát. Forgalomlassításra lehet számítani 11 óra 30 perctől 13 óra 30 percig a Szent István tér, Kutasi út és Jókai utca közötti szakaszán, valamint a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárműveket, illetve a mezőgazdasági járműveket elterelik.

Az Észak utca, a Kincses temető bejáratától a temető végégig egyirányú lesz 10 órától 15 óráig. A Damjanich utcában "Megállni tilos" táblát helyeznek ki a Jókai utcától az Orgona utcáig, a páratlan oldalon.


A Szent István tér környékén parkolni lehet majd a Dáni utcában, a Mózes utcában és a Szabadság téren, a Völgy utcában és a Vöröskereszt utcában, valamint a piac parkolóiban. A parkolás ingyenes. A Kincses temetőnél parkolni lehet majd a Jókai utca mindkét oldalán a Gácsi László utcáig, valamint az Észak utcán, a Kincses temető oldalánál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.