Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 19. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / RedLemon

Debreczeni Zita ismét a szexi oldalát mutatta

Debreczeni Zita ismét a szexi oldalát mutatta

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Zimány Linda és Horváth Éva új kollekciójuk divatfotózásán az idei nyár legdögösebb újdonságaiban pózolt.

Az öt lány közül Debreczeni Zita rukkolt elő a legexkluzívabb összeállítással. Ruháira a letisztult, légies vonalvezetés jellemző, amely a könnyed és finoman áttetsző anyagoknak köszönhetően nagyszerűen kihangsúlyozza viselőjük nőiességét.

Dukai Regina továbbra is követi a sportos, könnyed vonalat. Ám idén nyárra a klasszikus LOVE sorozatának darabjai mellé néhány rendhagyó modellt is megálmodott.

- Mindenképpen szerettem volna továbbvinni a szívemhez oly közel álló LOVE vonalat, ám egy kicsit csajosabb, dögösebb stílusban. Így a kreációkhoz olyan anyagokat is felhasználtunk, hogy egyes ruhák akár egy forró nyári koktélpartin is nyugodt szívvel bevethetőek - árulta el Regina.

Zimány Linda a színek kiválasztásánál bizonyult a legmerészebbnek. Extravagáns neon kreációit ferde szabásvonalakkal tette még feltűnőbbé. Bódi Sylvi pedig a jól bevált, szexi csipkedarabokat gondolta újra, a tavaszhoz illő nude színekben.

Horváth Éva kollekciójában továbbra is visszaköszönnek az állatmintás és nagyvirágos variációk, ugyanakkor megtalálhatóak benne letisztult, pasztellszínű darabok is.

RedLemon / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára