Városlista
2021. április 14, szerda - Tibor

Hírek

2021. Március 02. 11:48, kedd | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2021. 7. hét

Született: Tóth Nándornak és Matuszka Edina Katalinnak (Hmvhely) SZERÁF NÁNDOR, Zimán Roland Sándornak és Gáleg Beáta Zsuzsannának (Hmvhely) HANNA ZOÉ, Bujdosó Béla Balázsnak és Kapás Csilla Hajnalkának (Hmvhely) DÓRA, Kis Dánielnek és Eberhart Mariának (Klárafalva) BALÁZS DÁNIEL, Német László Ferencnek és Szeder Mónikának (Makó) ALEX, Kakuk Jánosnak és Nóvé Nikolettának (Tótkomlós) JÁNOS, Száva-Nagy Imrének és Rácz Erikának (Hmvhely) ZÉNÓ IMRE, Horváth Zoltánnak és Kerekes Margit Idának (Hmvhely) GRÉTA, Horváth Rolandnak és Kalász Ildikónak (Makó) CSABA, Bere Sándornak és Csontos Emesének (Szeged) SOMA, Nagy Lászlónak és Lantos Zsuzsanna Zsófiának (Hmvhely) LIA, Árva Péternek és dr. Szabó Barbarának (Hmvhely) PÉTER, Király Dániel Józsefnek és Varchó Mária Magdolnának (Mezőhegyes) SZÓFIA, utónevű gyermeke.

Házasságot kötöttek: Borsodi Dávid (Hmvhely) és Deák Jennifer (Hmvhely), Lőkös Imre (Hmvhely) és Czifra Ágnes (Hmvhely), Rácz Gábor István (Hmvhely) és Fátyol Kitti (Hmvhely), Kis Tamás (Földeák) és Lászlai Andrea (Földeák), Varga Norbert (Hmvhely) és Galli Alexandra Nóra (Hmvhely)

Elhunyt: Kispál Ferenc (Hmvhely), Kádár Erzsébet Klára (Hmvhely), Szabó Imréné Kis Mária (Hmvhely), Molnár József (Hmvhely), Neparáczki László (Földeák), Miskolczi Mihály (Mindszent), Szaniszló János (Németh L. u. 8.), Drenda Ilona Jusztina (Hmvhely), Delehán Márton (Hmvhely), Lázár Sándorné Kis Márta (Hmvhely), Ványa József (Hmvhely),

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 15:47, kedd | Helyi

Bohócdoktorok finomságokkal segítik covid osztályokon küzdőket

A lelkes bohócdoktor csapat élelemmel, fertőtlenítőszerekkel, nassolnivalókkal megtömött csomagokat juttatnak a covid frontvonalon életünk megmentéséért küzdő egészségügyis hősöknek.

2021. Április 09. 11:41, péntek | Helyi

Az áprilisi menetrendmódosítással új dunántúli összeköttetések és a hazai turizmus fellendülését segítő újdonságok is érkeznek

A tavaly decemberben hatályba lépő menetrend számos fejlesztést hozott mintegy harminc vasútvonalon.

2021. Április 07. 12:07, szerda | Helyi

A MÁV intézkedései a Francia úton felgyülemlett illegális hulladék felszámolására

A MÁV területeit érintő illegális szemétlerakás szempontjából a Budapest XIV. kerület Francia út országosan az egyik legfertőzöttebb helyszín.

2021. Április 07. 12:03, szerda | Helyi

A klímaváltozás zöld ügyből üzleti rizikóvá vált

Ma már nem kérdés a világ vezető vállalatai számára, hogy a klímakatasztrófa elkerülése az egyik legfontosabb cél, mivel egyszerre veszélyezteti az ökoszisztémát és a jelenlegi gazdasági, társadalmi stabilitást.