Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Május 27. 12:52, kedd | Belföld
Forrás: (MÁV-Start Zrt.)

Csajfeszt fesztivál - Utazzon vonattal, fél áron!

Csajfeszt fesztivál - Utazzon vonattal, fél áron!

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra a 2014. május 29. és június 1-je között megrendezésre kerülő Csajfeszt fesztiválra utazóknak.

Budapesten a VIII. kerületi Corvin-negyed ad otthont az első Csajfeszt fesztiválnak. A négy napos, kifejezetten a hölgyeknek szánt rendezvény számos érdekes, különleges programot, koncertekkel, előadásokkal, fórumokkal és játékokkal tarkított valódi fesztiválhangulatot kínál nem csak a divat és a szépségápolás, hanem a lélek, az egészség, a kultúra, vagy akár a gasztronómia iránt érdeklődőknek is.

A rendezvényre készülődő belföldi utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában (menetjegyirodákban, vasútállomásokon) megválthatják a kedvezményes, ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti jegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak előzetesen regisztrálniuk kell és a helyszínen le kell bélyegeztetni a menetjegyeket, a vonaton pedig a jegyvizsgáló kérésére meg kell mutatni.

A bélyegzés a rendezvény helyszínén, a Corvin sétányon, a Csajfeszt regisztrációs pultnál május 29. és május 31-e között délelőtt 10:00 óra és 24:00 óra között, június 1-jén pedig 10:00 és 21:00 óra között kérhető.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban május 28-án éjfélkor kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, június 2-án éjfélig kell befejezni.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.