Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Május 04. 10:43, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Budapesten folytatja a bajnokságot a Kosársuli

Budapesten folytatja a bajnokságot a Kosársuli

Elkezdi az 5-8. helyért zajló rájátszást a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli: Vuk Pavlovic együttese május 5-én, pénteken 19 órától a Pénzügyőr otthonában lép pályára az első kör első meccsén.

Miután a Kosársuli az alapszakasz negyedik helyezettjeként a Tiszaújváros, a Pénzügyőr az alapszakasz nyolcadikjaként a Budafok ellen maradt alul a negyeddöntős párharcban, a két csapat egy ágra került az 5-8. helyért zajló folytatásban - az 5. helyért értelemszerűen az itteni győztes játszhat a másik ág (Győr-Dunaharaszti) győztesével, míg a vesztesek a 7. helyért küzdhetnek tovább. A mostani párharc kuparendszerben zajlik, azaz összesen két meccset rendeznek és ez alapján dőlnek el a dolgok: a május 5-i, budapesti kezdés után május 12-én, pénteken jön a visszavágó a Hódtói Sportcsarnokban.

A Pénzügyőr nem tudta megszorítani a bajnokság nagy esélyesét, a Budafokot a negyeddöntőben, hiszen 3-0-s összesítéssel estek ki. A Tiszaújváros ellen nagy meccseket játszó Kosársuli az alapszakaszban kettőből kétszer győzte le a fővárosiakat (októberben 76-62 a Hódtóiban, februárban 77-65 Budapesten), így ezúttal is esélyesnek számít.


A mérkőzés május 5-én, pénteken 19 órakor kezdődik a budapesti CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.